Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az lenne a kerdesem, hogy a...

Az lenne a kerdesem, hogy a kicsi kutyam (2 hetes kb) miutan megetetem cumis uvegbol kb 5 percig csak remeg. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha valakinek ez segít én egyszer neveltem pár napos kiskutyát. Hogy hogyan is neveltem. Egyedül volt, egy dobozba tettem kapott egy macit amihez bújt és meleg vizes palackot, amit folyton cseréltünk.

Az ennivalójának receptje: egy jogurtos pohárban kevés víz, kevés tej, tejföl és pici cukor az íze miatt. Ezt jól összekeverni és cumis üvegből adni de vigyázni kell mert megeshet hogy sok neki. Ezt kb. 2-2,5 óránként. Evés után pár perccel nedves zsepivel pocaktörlés ez ürítésre ösztönzi. A miénk oltásokat nem kapott (az oltások fontosak. Féreghajtót csak egyszer kapott kisebb korában azóta sem volt férges). Na és most jöhetnek az átkozások szidások... :D már kicsi kora óta maradékot kap!! Most 6 éves. Nálam bevált szóval annyira nem nehéz kis kutyát nevelni. Én akkor 10 éves voltam a szüleim és testvéreim is segítettek de a tanítás az én felelősségem volt jól nevelt kutyus lett már amennyire egy 10-11 éves meg tudja tanítani :D

itt a nevelésem eredménye :D egy kezes bárány aki semmiféle körülmények között nem harapna meg senkit mivel közöttünk nőtt fel.A kutyákkal is jól viselkedik és udvari kutya lévén még szoba tiszta is. Soha nem volt vele semmi baj, soha nem volt beteg sem, egy rossz szavam nem lehet rá. (jah, ez falusi módszer :D )

[link]

[link]

2016. máj. 21. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem segítettem. :) Azt még hozzá tenném hogy kicsit meghízott és már koros a kis huncut de még ennek ellenére is játékos. :D
2016. máj. 21. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok ha valakinek még segítségre van szüksége írjon privátba :)
2016. máj. 21. 20:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki kutyus :D ugyes vagy, koszonom a valaszt :D
2016. máj. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!