A huskynk 4 honapos és nem hajlando sétálni csak szűköl és maga alá pisil és ránk ugrik mit tehetünk hogy ne csinálja ezt akitől vettük lehet hogy bántotta?
Jól bevásároltatok.
Egyáltalán, honnan vettétek?
Nem tenyésztőtől vettétek?
Először a kertben próbáljátok pórázhoz szoktatni, játékosan, jutalomfalattal, hogy a pórázt jó élményhez kösse.
Érdemes lenne kutyaovit is felkeresni vele.
Ha normális helyről, tenyésztőtől vásároltad, nem valószínű, hogy bántotta.
Vidd kutyaoviba, majd suliba, ott tudnak tanácsot adni.
Az enyém akkor viselkedett így, amikor apám hülye haverja hirtelen beindította mellette a motorját. Onnantól kezdve nem akart kimenni a kapun, pedig már kezdett egész jól sétálni és a pórázt látva már tudta, hogy megyünk. Akkor egy hétig nem is próbálkoztam, majd ráadtam a pórázt az udvaron és úgy játszottam vele. Pár nap múlva már úgy örült a póráznak, mint előtte és simán ki is ment a kapun. Ha motort hallott, egy ideig még volt, hogy lefeküdt és nem akart jönni de ilyenkor leültem mellé, simogattam, beszéltem neki és egy idő után elhagyta.
Amúgy ha tenyésztőtől vettétek a kutyust, hívjátok fel, hogy mi a teendő. Ők már bizonyára felneveltek pár huskyt.
Ha pedig hirdetés alapján vetted valakitől, aki tenyésztőnek mondta magát d erről papírt felmutatni nem tudott, akkor valószínű, hogy ideggyenge (esetlegesen bántott) kutyust kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!