Hogyan tudom megállapítani, hogy kölykedzett e már a szuka kutyám?
Figyelt kérdés
9 éves bichon. Hogy tudom megállapítani, hogy szült e már? A mellei normálisak, a hasa nem lóg... Volt egy fél éves időszak, amikor sajnos két ismerősre kellett bízni a kutyát (azokra az emberekre, akiktől ajándékba kaptuk). És van egy olyan gyanúm, hogy az alatt az idő alatt fedeztették. De nem akarok senkit sem alaptalanul meggyanúsítani... Tanácsok?2010. ápr. 9. 16:10
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem legföljebb az állatorvos tudja megállapítani, de lehetséges, h van rá más mód is, amit én nem ismerek...
2/8 anonim válasza:
Fél év?
Gondold végig!
Ha netán pont akkor tüzelt amikor leadtátok, és azonnal összejött a kutyarandi, akkor is vemhesség+elválasztási időszak...
Csak mondták volna ácsi ne vidd még szoptat!
Csak észrevettétek volna hogy a csecsei "gyógyulnak"
3/8 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, Fél az kevés. Ha rögtön első nap befedeztetik mikor odaadjátok (ami csak akkor lehetséges ha pont tüzelt) akkor is észre lehet venni rajta a szült. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát 12 hétig (három hónapig) vemhes egy kutya, utána azt hiszem négy hétig szoptat, de ebben nem vagyok biztos, de nincs is jelentősége. A kiskutyák nyolc hetesen (két hónaposan) választhatók el (de szaporítók már hat hetesen szétválasztják őket). Akkor ez összesen 5 hónap. És akkor maradt elvileg 2 hónap a felépülésre. Akkor végülis lehetséges szerintem, de persze ha pont tüzelni kezdett a kutya, amikor odaadtuk. De ha csak egy hónap múlva kezdett el csak tüzelni, akor is lehetséges a fedeztetés, és akkor egy hónapja maradt a felépülésre. Így is lehetséges?
2010. ápr. 9. 16:51
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom őszintén szólva. Mert a kutyán nincsenek "nyomok", mindene abszolút normális.
2010. ápr. 9. 16:53
8/8 Akiteki válasza:
A nem szült szukának annyira picik a mellbimbói, mint egy fél borsószem. És kb. olyan alakúak is. A szoptatás után kicsit hosszúkás lesz. Más jelet nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!