2 napja fialt meg a kutyám,4 kölyökből 3 ma reggelre elpusztult a 4. ami életben maradt behoztuk az anyjától és cumisüvegből etetjük tehén tejjel. Van rá esély hogy megmarad? Rakjuk inkább vissza az anyához?
Ha ma már nem tudsz venni potlótejet, legalább higisd fel és forrald fel a tejet !
Én cicámmal jártam igy és higitott tejjel megmaradt, persze az is felforralva
Szerintem mindenképpen rakjátok vissza és figyeljétek meg,hogy hogy viselkedik vele. Nem biztos,hogy szegénykék azért haltak meg,mert az anyjuk nem foglalkozott velük.Szóval először is rakjátok vissza. Ha szoptatja, akkor többet nem nagyon tehettek érte, de egy állatoros azért nem árt.
Ha nem szoptatja,akkor vegyetek neki kutyáknak való anyatej pótló tápszert . Állatkereskedésekben és egyes gyógyszertárakban lehet kapni.Én inkább az állatkereskedést javaslom mert ott ellátnak tanácsokkal és ott cumit is tudsz venni a picinek.
Ebben az esetben inkább fontos,hogy kihívjatok hozzá egy dokit!
Ja és mindig tartsátok melegen,ha anyuci nincs ott,hogy hozzábújjon :(
Sok sikert!Majd írd meg,hogy mi lett, nagyon drukkolok!
Most nem azért, de biztos, hogy átgondoltátok ezt a kölyköst dolgot? Biztos, hogy akartatok kölyköket? Tényleg nem azért mondom, de aki tehén tejre teszi a kölyök kutyát, az inkább ne vágjon bele...
Lehet kapni a patikában tejpótlót, de egyébként miért kellett elvenni az anyjától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!