2010-ben kiskutyák születtek nálunk, amikből egyet megtartottunk(a többit elajándékozuk).
Egy szuka keverék kutyáról van szó. Kb. 2 hete elkezdte razni és vakarni a fülét, ki is sebesedett. Elvittük orvoshoz, azt mondta allergia, krémmel kellett kenni, de nem gyógyult meg. Elkezdet keményedni a bőr a nyakán, fura tapintású lett. Aztán még ki is sebesedett, és szerintem kicsit repedezett is. Aztán a feneke felé egy kb. borsónyi duzzanatot találtam. Nagyon kétségbe estem, imádom ezt a kutyát.Szerintetek mi lehet a baja? Lehetséges, hogy daganat vagy rákos?
Azért félek ennyire ,mert nem olyan rég egy ismerősöm kutyája elpusztult rákban.
Kérlek kíméljetek az engem hibáztató kommentektől. Elég baj nekem, hogy az akit a legjobban szeretek beteg.
Szegeden lakom, de a tavolság nem számít Budapest megfelelő. Nagyon köszönöm, remélem nem lesz baja.
2016. máj. 9. 13:30
5/14 anonim válasza:
Pontosan hol található az a duzzanat? Nem akarok hülyeséget mondani, de lehet h csak a bűzmirigye van megtelve, általában akkor szokták rázni a fülüket meg vakarni (ugyanis ha nem ürül normálisan és kinyomva sincs neki akkor fülgyulladást okozhat). Ne ess kétségbe, lehet h csak ez a baj. :)
2016. máj. 9. 14:14
6/14 A kérdező kommentje:
Az orvos kb 1-2 hete kinyomta és már a nyakán, a lábán és a hátán is vannak duzzanatok
2016. máj. 9. 14:32
7/14 anonim válasza:
szerintem először szegeden vidd el egy jól felszerelt állatorvoshoz (biztos találsz olyat) és kérd ki a véleményét, ha tanácstalan akkor vidd el csak szerintem Pestre állatkorházba.
2016. máj. 9. 14:40
8/14 anonim válasza:
Ezeken a helyeken vannak duzzanatok? Ezek a kutya nyirokcsomóit mutatják.
Igen kb ezeken a helyeken vannak. És a nyakán megnéztem közelebbről a sebeit és gennyes.
2016. máj. 9. 14:56
10/14 A kérdező kommentje:
Ha lehetne most elmennék az orvoshoz, de nincs itthon senki, nincs nálam pénz,stb. De nagyon jó állatorvosa van, bár holnap iskola van de attól még elmegyek az orvoshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!