Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1,5 éves németjuhászom van,...

1,5 éves németjuhászom van, ivartalanitott kan, mennyi kaját lehet adni neki?

Figyelt kérdés

csak mert anyámék napi 3x adnak neki,és hiába mondom nekik,hogy nem kell adni annyiszor,nem értik meg,,nem akarom hogy elhizzon a kutyám,hiába viszem mozgatni napi 2orát,hétvégén többet, hogy magyarázzam el nekik hogy nem jo a kutyának????

egyszerüen nem értik meg HELP

2010. ápr. 8. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

1,5 éves??

szólj nekik h álljanak le

fokozatosan csökkentsd 2 étkezés adagját és késöbb az egyiket hagyd el majd a másikat is és végül ár csak 1x kapjon enni (utánna már nem játszatok, ne vidd sétálni mert nagytestü kuytáknál gyakori a bélcsavarodás)

nemtudom hogy értesd meg velük de muszl ylesz mert ez így nemjó

bármelyik könyv megmondja ezt vagy netes oldal mutass nekik egyet vagy ha mentek kutyát oltatni mondd a dokinak h magyarázza el a szüleidnek!!!

ouszilom a kutyodaaat (L) :D

2010. ápr. 8. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ

,,am én már mindent megprobáltam,magyaráztam nekik hogy már elég 1x adni neki,mivel már nem kölyök,erre a válasz: NE HALJON ÉHEN AZ A KUTYA!!!!

volt hogy kiöntöttem a kaját,mert ez télleg sok,amit adnak neki,

de holnap ugyis vinnem kell dokihoz,mert oltást kap(veszettség ellen) ott felveszem telora a doki hogy mit mond,,azt akkor csak megértik!!!!!

2010. ápr. 8. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Napi 2x elosztva az adagját, nem duplát :)
2010. ápr. 8. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Én is ugyanebbe a hibába estem mint te még anno,de szerencsére a szomszédom börtönökbe képez ki kutyákat szóval ért a kutyákhoz.nekem ő azt mondta h azonnal hagyjam abba ezt a napi kétszer kajáltatást a másfél éves dobermannomnak, mert így állandóan tele lesz kajával a bele és a gyomra és nem lesz elég éber ahhoz hogy figyeljen a házőrzésre(gondolj csak bele hogy te is jól megebédelsz,legszívesebben mit csinálsz??lefekszel pihenni),és emelett a kutya emésztőrendszerének se biztos hogy jót tesz ennyi.azt javasolta hogy naponta este adjak neki 60dkg kaját vízzel felöntve és vasárnap meg ne adjak neki semmit csak vizet.ezt nem azért mondja mert a kiképzőhelyen nincs elég pénz a kutyák etetésére és azért kapnak ennyit.
2010. ápr. 9. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!