Yorkim kedvetlen, egész nap csak fekszik. Kullancs volt benne pár napja voltunk is dokinál és megkapta az ellenszert. Nem lázas, nem hányik, normális a vizelete széklete. Nagyon aggódóm. Komoly baja lehet?
Szerintem inkább vidd minél hamarabb az állatorvoshoz. Az én kutyám is volt egyszer babéziás, egyik nap hazajöttem munkából és láttam rajta, hogy nagyon enervált, még az elején nehezen, de oda jött hozzám ha hívtam, később viszont már nem akart megmozdulni a helyéről. Másnap reggel azonnal vittem a dokihoz, akkor annyit mondott az orvos, hogy kap egy életmentő ez babézia és most kap egy életmentő infúziót.
Lehet, nincs semmi baja a kuytusodnak, de szerintem nem árt ha ránéz az orvos is, nehogy baj legyen.
Szia!
Az is elképzelhető/lehetséges, hogy a kutyusod immunrendszere igy védekezik, mondjuk engem is meglepett hogy nem lázas mert ilyenkor az lenne a normalis, meg a változó szeklet. Mindenképpen vidd el dokihoz, minél elobb, mert lehet, hogy infúzióra van szüksége az elobb mások válaszában említett betegség miatt.
Remelem helyre jön hamar!Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!