Kutyát szeretnék. Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy kapjak?
Figyelt kérdés
Mindent megtennék egy kutyusèrt! Mindent vállalok! Hogyan vegyem rá a szüleim?2016. máj. 8. 09:47
1/28 anonim válasza:
Kössetek egyességet. Ha év végén vagy kövi félévben kitünő leszel kapsz egy kutyust. Ha pedig eddig is mindig kitünő voltál, akkor több házimunkát vállaj és akkor látni fogják hogy tényleg akarod. És ha végül megengedik, akkor kérlek menhelyről fogadj örökbe :)
2/28 anonim válasza:
1. Jol mondja, de! Menhelyrol vagy csak kolyokkutyat, vagy semmilyet. Nekik tapasztaltabb gazdira van szukseguk egy tizenevestol.
3/28 bollocks válasza:
Mindent megtennél? Akkor itt van a legjobb ötlet: várj türelmesen, nőj fel, költözz el, legyen saját kereseted, és vegyél magadnak kutyát.
4/28 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idos vagy, de kezdesnek diakmunka. Nem keves onallosagra tanit, plusz anyadek latjak rajtad az elhivatottsagot. Egy nem tul megterhelo diakmunkaval siman ki tudod termelni a kutyad eltartasahoz szukseges osszeget. Ha meg tul fiatal vagy es nem dolgozhatsz, akkor kutyatartasra sem vagy felkeszulve, mert nagyon valoszinu az a kutya par even belul a szuleidre vagy rosszabb esetben egy menhelyre marad.
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszolóknak, akik értelmes dolgot mondtak. Nem hiszem, hogy tudnék kitűnő lenni.... Ja és 14 éves leszek pár hónap múlva.
2016. máj. 8. 11:56
6/28 anonim válasza:
Minél többször hozd fel a témát és mutogass nekik képeket arról a kutyus fajtából amilyet akarsz.
Hidd el a türelem rózsát terem.
Velem is ez volt csak én évekig könyörögtem de végül kaptam egy szépséget :)
8/28 anonim válasza:
Ha tenyleg mindent megtennel akkor tegyel ugy ahogy leirta bollocks nevu felhasznalo. Hidd el az a legjobb megoldas.
9/28 A kérdező kommentje:
De én azért tennék meg mindent, hogy meglegyen minnél hamarabb egy kutyus! És ez nem segítség!!! Amúgy is nem az volt a kérdés, hogy mindent megeszek, hogy legyen kutyam!!!! Hanem hogy mindent megteszek hogy legyen wlegy kutyám a szüleim, hogyan beszélj rá!!!! Nem kèrek ezekből a viccesgyerekekből!!!!
2016. máj. 8. 15:27
10/28 A kérdező kommentje:
* hogy a szüleimet hogyan beszéljem rá
2016. máj. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!