Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik linken tudnám megnézni?

Melyik linken tudnám megnézni?

Figyelt kérdés

Kéne nagyon egy link. Van egy ismerősöm, aki szerint a Frolic a legjobb kutyatáp a világon. Mondtam neki h én maradok az Acananál, abban nincs gabona és ez nekem fontos. Válasza az volt, h abban sincs. Csodálkoztam, mert én nem hallottam még ilyen tápról. Azóta is szajkózza a Frolicot h vegyek azt, szinte minden talinál, de eszem ágában sincs, hisz hónapok óta kutattam táp után, melyik a legjobb, és ha azzal nem találkoztam.

Erre párom megtalálta egy boltban, és mondta h ilyen full Pedigree, csak drágább.

A nő megtehetné anyagilag, h jobbat vegyen, csak vele elhitette egy orvos, h ez milyen jó, ez a legjobb! Nem akarom másra beszélni, csak közölni vele a tényeket, viszont nincs meg sehol neten az összetétele. Nem tudnátok segíteni?

Nagyon megköszönném. Kiírnám neki és megmutatnám, h mi a különbség Frolic között, meg pl. Acana, vagy Purina Pro Plan, és még sorolhatnám.

bocs ha hosszú voltam, de nem akartam az olyan hozzászólásokat olvasni, h ne etess olyat a kutyáddal...stb.

2010. ápr. 8. 17:11
 1/8 Akiteki ***** válasza:

Frolicról nem fogsz összetétel leírást találni, mert az ilyen hulladékokra nem szokták ráírni. Pl. ez is megkülönbözteti a minőségi tápoktól.

Röhögd körbe és vegyél továbbra is Acanát a kutyusodnak. :)

2010. ápr. 8. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:

hát sajna magyarul nem találtam, csak csehül. A link:

[link]

Mivel gondolom csehül nem tudsz lefordítom:

Složení:Összetétel

obiloviny - gabonafélék, maso a výrobky živ. původu - hús és más állati származékok, bílkovinné extrakty rostl. původu - növényi fehérje, oleje a tuky - olajok és zsirok, zelenina - zöldség, minerál. látky - ásványi anyagok, vitamíny A, D3, E - a,d3 és e vitamin

2010. ápr. 8. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok - az nincs ott se leírva,hogy miből mennyi van, ez az összes adat,amit találtam.
2010. ápr. 8. 17:38
 4/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm.

valahogy megpróbálom előhozni a témát, remélem nem fog megharagudni.

de tudom h imádja a kutyáját, és amennyibe ez a sz*r kerül..abból a pénzből már tudna sokkal jobbat is.

köszi még egyszer!

2010. ápr. 8. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen, remélem hasznos lesz.

Egyébként azt még kifelejtettem, hogy az van odaírva h kiegészítő táp,vagy ilyesmi valami - tehát nem teljes értékű eledel,amiből mindent megkapna a kutyus! ezt is mondd el az ismerősödnek!

2010. ápr. 8. 19:04
 6/8 A kérdező kommentje:

rendben. ő nem csak azt eszi, kap emberi kaját meg áh..nemtom felmentem hozzájuk, és így kapásból 3 műbőr csont a földön, 4 etetőtál és mindben más kaja, tele.

de nem akarok tolakodni, h ezt nem kéne meg stb, ő egy 50 év körüli nő a környékünkről, kutyasétáltatás során találkoztam vele.

megpróbálok majd hatni rá.

2010. ápr. 8. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Menj át a nőhöz, és kérd el a Frolic zacskóját. Fordítsd meg, és olvasd fel hangosan, hogy !!!4% hústartalom!!!

A Frolicban, semmi, de semmi nincs, egy nagy sz*r az egész. Max. jutalomfalatnak jó, mert puha, lehet törni, és pl. a sajttal ellentétben nem koszolja össze a nadrágzsebedet. De etetésre... ha fizetnének érte, akkor se adnám a kutyámnak.

Arról nem is beszélve, hogy 6-700Ft egy kg, ennyiből már Acanát is lehet venni...

2010. ápr. 9. 16:09
 8/8 A kérdező kommentje:

igen, a párom is mondta, h nagyon drága a "minőségéhez"képest.

én azt sem helyeslem, h 4 vagy 5 fajta kaja van a kutya előtt.

egyikben rizs volt sült csirkecombbal, másikban a frolic, a 3.és 4. et már meg sem néztem, mert gyorsan megfogtam a kutyámat, h nehogy egyen belőle.

nem járok hozzájuk, csak akkor ugrottam fel, de meg fogom neki mondani. megmondanám neki azt is, h vegye el a kutya elől a kaját, mert ez így nem jó, de nem akarom megbántani. annyit nem ér.

2010. ápr. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!