Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülhet egy sport...

Mennyibe kerülhet egy sport bulldog?

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen?
2016. máj. 5. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Sport bulldog? Milyen sportot lehet űzni egy akármilyen bulldoggal, a fedettpályás távolbanézésen kívül? O.o
2016. máj. 5. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, látom már. Bulldogkeverék, ami már nem teljesen életképtelen. Díjazom a kezdeményezést, bár fajtának azért nem tekinteném. És még sportkutyának sem nevezném, most nézek egy (talán az egyetlen) magyar kennelt, találtam videót, és hát azok is nehézkesen vesznek levegőt, meg úgy néznek ki, mint egy malac, és úgy is mozognak. Kétlem, hogy bármiféle sportot képesek lennének űzni.

Válassz egy szimpatikus keveréket menhelyről, jobban jársz vele.

2016. máj. 5. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
OMG Akumi, megnéztem ezt a videót, hát ez nagyon nem sportkutya. Pedig tetszett a kezdeményezés.
2016. máj. 6. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:

A vidin majd megfullad a kutya.

Ezekkel nem lehet sportolni, akkor egy staffival jobban jársz.

2016. máj. 6. 13:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igazából egy egészségesebb bulldogot akartam venni, nem sportra lenne. De inkább hagyom, mert nekem is feltűnt a videón a légzés, mozgás.. Pedig az ötlet jó volt. Úgytűnik ma már nincs normális angol bulldog. Szerintem keresek egy jó amstaff tenyésztőt. :) és velük még mozogni is lehet

2016. máj. 7. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na az amstaffal aztán tényleg lehet mozogni (sőt, kell) :)

Ha sportos életet élsz, jó választás.

2016. máj. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!