Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Oltások beadása?

Oltások beadása?

Figyelt kérdés
Megbüntethetnek ha a kiskutyámnak még nincsenek oltásai? (személyes okok miatt)(10 hetes)
2016. máj. 3. 15:06
 1/9 bollocks ***** válasza:
66%
Igen, majd az élet, amikor szörnyű kínok között fog elpusztulni a felelőtlenséged miatt.
2016. máj. 3. 15:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Már elkezdtük beoltatni, van már egy. :D Azért köszi a választ.(a személyes okok nem azt jelentik h mondjuk drágának találom vagy hasonlók...csak nem volt alkalmam olyan okok miatt ami nem rád tartozik)
2016. máj. 3. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a veszettségi oltás a kötelező. Viszont , hogy a kiskutya átvészelje a kölyökkort egészségesen, ahhoz szükség van a szokásos oltásokra.

Büntetést nem kapsz, de a kutyád életével játszol orosz rulettet.

2016. máj. 3. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Nem büntetnek meg, de biztos jó lesz, ha az elmaradt kölyökkori oltások eredményeként összeszed valamit, és majd tízezreket kell az orvosnál hagyni, hogy meggyógyuljon... Persze gondolom azt is lesz@rnád, hagynád szenvedni, vagy altatnád, mert az olcsóbb, esetleg kidobnád valahol, mert az meg ingyenes.

Anyádék neked sem adatták be a gyerekkori oltásokat?

Keress annak a kutyának egy normális gazdit, aki törődik vele.

Felelőtlen görény!

2016. máj. 3. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ohh elnézést hogy befogadtam egy kóbor állatot amit nem oltott be senki... :) Máskor inkább az utcán hagyom a kölyök kutyát, ha találok. Szerintem ne itt okoskodj tudatlanul.
2016. máj. 3. 15:57
 6/9 A kérdező kommentje:
És amint mondtam a pénz nem számít. Olvasni nem tudsz? Vagy csak szidni könnyebb?
2016. máj. 3. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát persze, most már kénytelen vagy ilyen kedves kis történettel szépíteni a dolgot. Nem igaz? :) Ezt írtad: "(a személyes okok nem azt jelentik h mondjuk drágának találom vagy hasonlók...csak nem volt alkalmam olyan okok miatt ami nem rád tartozik)" Ez a duma egyáltalán nem arra utal, hogy befogadott kutya lenne, és azért nincs oltatva. És persze mindenki tudja, hogy nem büntetnek meg senkit azért, mert a talált, befogadott kutyájának még nincsenek oltásai, szóval ne vakíts.

Ha befogadtad volna, egyből az orvoshoz mész vele, nem? A pontos korát pedig nem tudnád. Nekem van mentett kutyám, kb. 6-8 hetes lehetett mikor hozzám került, a doki kapásból 2 oltással kezdte meg az oltási programját, míg te azt írod, nektek van egy. Érdekes.

2016. máj. 3. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Érdekes.Ahol én lakom nem így mennek a dolgok.
2016. máj. 3. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem így mennek a dolgok? Az oltásokat nem akkor kell beadni, amikor épp gondolsz egyet. 10 hetesen már 3 oltása kellene, hogy legyen. Azt nem tudom, hogy egyben a 3-at be lehet-e adni, de azt ami, azt amit 6 hetesen, és azt amit 8 hetesen kellett volna a kutyának megkapni, azt beadják egyben. Nem egyszer mentettünk már kölyköket, mindig így volt.
2016. máj. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!