Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német boxert szeretnék. Két...

Német boxert szeretnék. Két kisgyerekem van. Kinti kutya lenne, télen a kazánházban alakitok ki neki helyet. Lehet feldobok egy kis radiátort is ha igényli?

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 13:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es te tenyésztö vagy? Nincs kedvem vitatkozni veled:) akkor nekem lesz egy boxer jellegü boxerem.de ugye most jobban fogsz aludni...:DDD és képzeld megkerestem a kárpáti kenelt korábban de leráztak hogy nincs kutyájuk... Nyilván nagy a kereslet kevés a kinálat.
2016. máj. 3. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem úgy működik, hogy felhívod őket, és másnap mehetsz a kölyökért. Sok helyen várólista van, általában már a megszületésük előtt le kell foglalni a kölyköket, mivel egy tenyésztő nem elleti halálra a kutyáját. Nem vagy túl kitartó, ha ennyiben kimerült a próbálkozásod, hogy egy tenyésztővel felvetted a kapcsolatot, épp nem volt kutyája és ennyi volt.

Én nem vitatkozom, tenyésztő sem vagyok, ez a minimum amit illik tudni azért a kutyákról, mielőtt az ember kutyát vállal.

2016. máj. 3. 19:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Elmentünk a feleségemmel és a 4 éves kislányommal.a házaspárhoz akiknek a vannak a szülö kutyák.nagy örömmel fogadta a kutyusok minket, 0 agresszio pedig sohasem láttak még minket,azonnal a játék ment.nekem ez elég. Ha a kölyök is ilyen lesz én már boldog vagyok nem kell hogy öv.legyen.kinti kutyák,de a garázsba bemehetnek.és piszok jol érzik magukat:) akkor ugy mondom hogy értsd.nekem ennek a két kutyusnak a kölyke kell.akik történetesen boxerek.
2016. máj. 3. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:
És royal c.fog kapni,rendszeres állatorvosi vizsgálatot,mert hál isten megengedhetem magamnak;) megkötve sohasem lesz.1 percre sem,iskolába fogunk járni,és ö lesz a harmadik gyerekem
2016. máj. 3. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha 1-2 évesen eldől és elpusztul majd gondold át mennyire jó lett volna ha értelmes helyről veszel egy ilyen beteges fajtát....
2016. máj. 3. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy diszpláziára és epilepsziára hajlamos fajtát biztos nem vennék ilyen helyről,de te tudod.

Az,hogy a szülök egészségesek semmit nem jelentenek, szűrések kellenek illetve tenyészszemle.

Az,hogy az orvos azt mondja egészséges nem jelent semmit.

Az jó ha van pénzetek,egy szapis kutya sokba kerül élete végig egy dp műtét 150 ezer ft-tól kezdődik.

Próbálsz jó gazdája lenni??

-akkor nem tennéd ki a szülésnek

-nem szaporítótól vennéd

Ergó a kölykök nem a szülök klónjai,attól mert ők barátságosak,rajtatok múlik a nevelés és legfőképpen milyen idegrendszert örököltek,ha a szülő vmelyik ágába volt gyenge idegrendszerű akkor a kölykök is azok lehetnek,a nevelés akkor már nem sokat ér.

Gyerek mellé szapis kutyát nem vennék, orosz rulett, mellesleg drága lesz a kutya

Persze ti dolgotok.

2016. máj. 4. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A Kárpáti kennelnél nem ritkán előjegyzéssel juthatsz kölyökhöz, ami kb. 180.000. Vannak náluk jobb tenyészetek is, valamivel olcsóbb árakkal.
2016. máj. 4. 10:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az épitö hozzászolásokat.
2016. máj. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.