Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek az automata...

Mi a véleményetek az automata pórázról?

Figyelt kérdés
Az én kiskutyám nagyon nem szereti,most kapott egyet,eddig hagyományossal sétáltattam,azzal szépen jön,de nem szereti az automatát,mert ugye ez állandóan feszül egy picit,és nem is akar jönni egyáltalán,futna haza:D Más is van így vele? Hogy szoktathatnám hozzá? Mert ez szerintem mégiscsak jobb,mert nagyobb szabadságot biztosít neki,mint a rövid hagyományos,azt mégis jobban szereti:S Mit csináljak?
2010. ápr. 7. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És mit érdekel engem a másik? Ha a láb mellett jövő, paracsokat teljesítő kutyáimről azt veszi ki hogy neveletlen szélhámosok akkor ajánlom a szemészetet. Én tudom milyen a kutyám. Közelébe sem megyek más embereknek mert nem bírom amikor piszkálnak a cuki kutyámmal. Arról nem tehetek ha más kutyája rossz, az ne engedje el. Én meg nem fogom más városba furikázni mert sem időm sem kocsim nincs és nem gondolnám hogy a kutyáimnak az élet lenne hogy 8 éve ismert kertben rohangálnak... -.-" Arról már nem is beszélve hogy itt panelházak is vannak. Akkor ők hol engedék el? Még kertjük sincs! Ne lehessen kutyájuk vagy éljen egész életében pórázon csak azért mert néhány hülye ember kutyákról hoz szabályokat úgy hogy halvány fingja sincs róluk?

Én nem mondtam hogy nevelésügyileg engedjük szabadon a kutyát, azt mondtam a flexi egy nagy sz*r, használjanak bőrpórázt és neveljék meg a kutyát hogy el lehessen engedni olyan helyeken.

2010. ápr. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!