Mivel fürdessem a kutyámat?
ti mivel fürdetitek a kutyátokat?(sappan/sampon)
hol lehet megvenni?
hogy akadályozzam meg hogy megigya a szappanos vizet?
XD jó.
és olyat vegyek ami bolhairtós vagy csak simát?
Én bolhairtóst szoktam, biztos ami biztos....Megszáradnak, majd jön a spot on vagy a nyakörv.
De jó a sima is. Attól függ, bolhás-e kutya vagy csak tisztítani szeretnéd.
Kutyasamponnal fürdetek, pont most tartok két kutyám közt egy ki szünetet. Márka: Groomer's Edge: grimeinator, és emerald black.
Ezen kívül van Gabi szappanmentes babasamponunk, ez is nagyon jó, nem irritál, kellemes illatú (ilyen hintőport is használok rájuk).
Babasampon. Ha egy kisbaba bőrének jó, a kutyának is. És finom illatos lesz tőle.
A kutya nem hülye, nem fogja meginni a samponos vizet.
A babasampon sokszor jobb, mint egy rossz minőségű kutyasampon.Csak ne vidd túlzásba a fürdetés gyakoriságát, akkor kiszárad a bőre és leoldódik a szőrét bevonó védő zsírréteg.Nekem lakásba van kettő, 2-3 havonta fürdetek.
ha nagy a sár, csak sima vizes alvázmosás.
Nekem is van Hérym, de a nem veszek olyan nagy különbséget észre, mint amíg babasamponoztam.Ja és ha hosszúszőrű a kutyád, tehetsz rá egy kis balzsamot, emberi golf hajbalzsam is tökéletes.(persze, mindig jól ki kell öblíteni)
nem hosszúszőrű, labi
mikor fürdessem? mert kint van az udvaron és már elég büdi, ilyenkor már estére megszárad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!