Mi baj lehet? Francia bulldog, részletek lent.
Figyelt kérdés
5éves lány bullim van,tegnap semmi baja nem volt,ma hajnalban viszont iszonyuan vonyitott és reggel is,mint akinek rettentően fáj valamije.Át mozgattam a végtagjait,fülét megnyomkodtam,de semmi reakcio.Nem akar enni sem,reszket.Mindenképp viszem orvoshoz,előtte viszont itt kérdezősködöm,valakinek esetleg hasonlo gond volt e már a kutyusával?Mi történhet egyik naprol a másikra?2016. ápr. 30. 09:04
1/1 anonim válasza:
Nem biztos, hogy egyik naprol a masikra a bully eleg kemeny kis ficko lehet nap napokkal ezelott kezdodott csak nem mutatta jelet.
A reszketes eleg sok mindennek lehet elojele szerintem itt megnyugtato kielegito valszt erre nem fogsz kapni. Vidd dokihoz, o biztos megnyugtato valaszt fog adni, azert szedd ossze mi minden tortent a napokban barmi hasznos lehet a diagnosztika letrehozasaban (ivott e kozos itatobol, vadvizbol, mit evett, mennyit setalt ilyesmi)
Amugy a 90%ban ha kutya beteg azonnal ravagjak babezia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!