Vettem a Jack Russellemnek egy IDC Julius K9-es erőhámot, de bárhogy állítom, kidörzsöli. Mini méretett vettem neki, ami 7-15kg-os 49-67cm átmérőjű kutyának való. Miért lehet?
egész nap rajta van vagy csak a sétakor? ha rajtahagyok bármit az enyémen, neki is kidörzsöli a szőrét egy-két nap alatt :(
szerintem először próbáld meg a kisebbet, sokat nem veszíthetsz :)
Csak sétakor, tehát kb 3xmásfél órát egy nap
Megpróbálom akkor a kisebbet :)
4. Válaszolónak:
A Julius K-9-nél nincs minőségibb hám :D .
És a kérdésre válasz:
Próbálj kisebb méretet.
Vagy állíts a hámon valamit
Köszönöm az utolsó válaszolónak,hogy nem nekem kellett más szemét felnyitni.
Én elhiszem,h. nagyon szuper az ilyen-olyan feliratok,de szerintem a kutya egészsége többet ér. Ugye bár K9 árában alapjáraton nincs benne a nyomás elosztó ergo,ha azzal együtt megveszem már ott tartok,h. egy jobb minőségű hám kijön belőle, pl. Ferplast Ergocomfort ( 3-4 éve intenzíven használom és semmi baja sem a hámnak, sem a kutyámnak) vagy ha még spórolunk egy picit még szuperebb, Ruffwear. Arról már nem is beszélve,h. elég sokan panaszkodtak rá, mivel kidörzsöli a kutya szőrét, bőrét. Én örülök,hogy magyar találmány, gyártmány, de szerintem van még hova fejleszteni.. Főleg,h. ilyen rövid séta alkalmával így dörzsöl. Mi lenne nálunk? Teljesítménytúrázunk, néha futunk is.. Német meztelen Spitz :DD :)
Én nem vagyok benne biztos, hogy magyar találmány. :)
Szerintem egyébként a Julius K-9-es termékek egyáltalán nem olyan nagy számok, nem értem mit esznek rajta annyian. Több cuccot is kipróbáltam már ebből a márkából, a termékfotó sose egyezett a termékkel (ami nem korrekt üzletpolitika) és a konstrukció se volt a legjobb (nyakörvek). A hámokat csak a boltban néztem meg, elég durva hevederrel készülnek, én rá nem adnám a kutyámra.
Amúgy minőségben a korábban említettek mellett nagyobb testű kutya (pl. amstaff, kanári szigeteki kutya, stb.) esetében ott van még az El perro márka (Pitbullstore Hungary néven is fut),ami árban kb. ugyanannyi, mint a K-9-es de össze lehet hasonlítani az anyagmennyiséget/minőséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!