Te mit tennél a kutyliddal?
megválnék a labradoromtól mert nagyon kevés idöm van rá több kellene de egyelöre képtelen vagyok. Van két gyerekem és munkát is keresek.van melette egy vizsla is de ö marad mert a férjemé.a másik viszont az enyém. Lenne egy család aki most befogadnám jo helyre kerül többet foglalkoznának vele. Te megválnál töle?
oltva, féregtelenitve, ivartalanitva, szépen nevelve, soke nergiát fektettem bele az elmult 3 évbe de most nagyon kevés idöm lett. többet érdemelne, de a szivem is megszakad hogy máshova kerülne
Első, tudod attól, hogy egy kutya családban van, még egyáltalán nem biztos hogy közös is. De persze lehet csak arról van szó, hogy a férj ugyanúgy nem tud vele foglalkozni, de ez nem érdekli, a feleség meg nem tud mit csinálni ha nem az ő nevén van.
Én biztos nem adnám senkinek a kutyámat, szerintem nem tragédia az, hogy ha egy ideig nem forog az egész világ a kutya körül, főleg ha van kert is. Vannak ilyen időszakok mindenki életében.
Ne haragudj, de ha a férjednek a vizslára van ideje, akkor miért nem lehet azt a labit is mellé csapni és együtt fárasztani őket? Ha már sétálok a kutyával tök mindegy, hogy egy vagy két kutya jön velem, főleg hogy írod, hogy még jól nevelt is.
Külön kasszát sok családnál hallottam már, de hogy a kutya is külön legyen, nekem ez érthetetlen.
És nem, én nem válnék meg Tőle. A kutyák nálunk a családhoz tartoznak, és bár a párom nem kutyás, csak a kutyáim mellé csöppent, ettől még az a természetes neki, hogy ha valami miatt nincs időm a kutyákra, akkor megfogja és viszi őket sétálni.
Hát ez durva, és igaza van az elsőnek. A gyerekeket nem osszátok szét egymást között? Vagy a pénzt? Vagy a bútorokat? Az az én hűtöm, az a te porszívód? Érdekes házasságban éltek...
És amúgy jah, ha a vizslát már viszi a férjed sétálni, akkor a labit miért nem tudja magával vinni? Ha már van otthon egy kutya, akkor nem sokat "számít" hogy ott van még egy, időben, pénzben, helyzetben ugyan ott vagytok.
Én nem adnám a kutyát, hanem megbeszélném ezt a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!