Valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnék 1éves spánielemnek agilitys akadályokat készíteni házilag?
zónásakat nem ajánlom, hogy otthon csinálj. hintát tényleg semmiképp. balesetveszélyes lehet, nem véletlenül kérik el az árukat szabvány cuccoknak :( zónás gyakorlásra simán lehet földre rakott léceket használni, dobozt raksz alá ha magasítod majd.
az ugróknál arra figyelj, hogy sehol ne legyen éles, kiálló rész és könnyen le tudjon esni a rúd közöttük, nehogy fennakadjon, annak csúnya vége lenne.
zónást olcsón sehogy, valamelyik internetes állatkereskedébsen árulnak hintát, piros-zöld színű, az csa pár tízezer emlékeim szerint és simerek olyat aki használja. nekem nem szimpatikus mondjuk.
ha tényleg komolyan gondolod az agilityt akkor inkább edzésekre menj valahova, ott segítenek megtanítani az akadályokat, ha meg nagyon szeretnél akadályokat otthonra akkor inkább költsd rá azt a párszázezret de legyen biztonságos, szabvány akadály, nekem ez a véleményem. én kettőt tudok így fejből, az agilitygyár, ha még csinál, ez az olcsóbb és a bing agility, ami drágább, viszont nagyon profi.
legalább pár edzésre azért kéne ellátogatni (nem tudom mennyire vagy "eslzigetelt helyen" én egy-másfél órát járok busszal és még gyaloglok is, hogy el tudjak menni), hogyd láss mindent, mert nem úgy megy ugye, hogy csak ugrik a kutya. ha van korábbi tapasztalatod úgy könnyebb.
viszont ha csak otthon csinálod, rendes edző nékül, akkor szerintem a zónásakat alapból hagyd, kivéve ha tényleg van tapasztalatod, ezt nem írtad úgyhogy nem tudom. baleset lehet a vége, hintának főleg (vannak dolgok amiket nem veszel észre ha nem tudod mit kell nézni stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!