Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy legyen egy kutyám?
Már mindennel próbálkoztam, és kertben lakunk, többfelnőtt ismerősünk ajánlott segítséget, de mind hiába. Én "csak" egy menhelyi kutyust szeretnék, nem valami 90 000ft- osat. ÉS SOKSZOR CSAK SIMÁN SÉTÁLTATNI SEM ENGED KI! Én csak azt szeretném, hogy ha egybéna ötleted is van,légyszi küldd el, mert akár nagyon sokat is segíthetsz!
A válaszokat előre köszönöm mindenkinek, aki rám fordítja az idejét!!! :)
A kutya kertben lenne. Ha apához mennék, vagy vinném magammal, amit eleve ő ajánlott fel. Ha meg
A kutya, akit elkezdtem tanítgatni már másodszorra frlismert. Meg mióta benőtt a fejem lágya, jobban átgondoltam, jobban értelmerztem, komolyabban vettem a témát, azóta a nővérem se akar kutyát. Magyarul csak olyan emberek pártolnak, akik nem velem élnek, de jól ismernek.
Figyelj... Nehéz lesz. De csináld azt hogy mindent amit kér megteszel neki, a suliban jól tanulsz és aztán később annyit kérsz hogy hagy legyen egy kutyád :)
Vagy az hogy hazahozod és ha van szíve nem küld vissza a kutyával. Sok szerencsét én nemrég kaptam meg a kutyámat 10 év könyörgés után :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!