Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá anyukámat,...

Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy legyen egy kutyám?

Figyelt kérdés

Már mindennel próbálkoztam, és kertben lakunk, többfelnőtt ismerősünk ajánlott segítséget, de mind hiába. Én "csak" egy menhelyi kutyust szeretnék, nem valami 90 000ft- osat. ÉS SOKSZOR CSAK SIMÁN SÉTÁLTATNI SEM ENGED KI! Én csak azt szeretném, hogy ha egybéna ötleted is van,légyszi küldd el, mert akár nagyon sokat is segíthetsz!

A válaszokat előre köszönöm mindenkinek, aki rám fordítja az idejét!!! :)

2016. ápr. 20. 15:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A kutya kertben lenne. Ha apához mennék, vagy vinném magammal, amit eleve ő ajánlott fel. Ha meg

A kutya, akit elkezdtem tanítgatni már másodszorra frlismert. Meg mióta benőtt a fejem lágya, jobban átgondoltam, jobban értelmerztem, komolyabban vettem a témát, azóta a nővérem se akar kutyát. Magyarul csak olyan emberek pártolnak, akik nem velem élnek, de jól ismernek.

2016. ápr. 21. 16:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent, de még semmi. Azon gondolkozik, hogy kinek ajándékozza el a nyulamat, mert nem reggel, hanem délben, és este itatom meg. :(
2016. ápr. 21. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj... Nehéz lesz. De csináld azt hogy mindent amit kér megteszel neki, a suliban jól tanulsz és aztán később annyit kérsz hogy hagy legyen egy kutyád :)

Vagy az hogy hazahozod és ha van szíve nem küld vissza a kutyával. Sok szerencsét én nemrég kaptam meg a kutyámat 10 év könyörgés után :))

2016. ápr. 24. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Maradj a nyúlnál. Ha latja, hogy felelősen gondozod akkor később belemegy majd
2016. ápr. 24. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
11 nagyon fiatal vagy, bocsi, nem ismerlek téged személyesen, de tudom, hogy 11 év körül az ember még nem olyan következetes, nincs olyan felelősségtudata. Bár fajtától is függ, mert mondjuk egy kisebb nem tud akkora kárt csinálni, mint egy 40-50-60 kilós. Tudja anyukád, hogy elsősorban mivel ő a felnőtt neki kell felelősséget vállalnia a kutyára teljes mértékben. Ha szomszéd kerítésben kárt tesz, ha megharap valakit, ha elfog egy macskát, vagy bármi, azért nem egy 11 éveshez fognak oda menni kötekedni, hanem nyilván a felnőtthöz, hiszen ő az érettebb, az ő felelőssége. A kutya az hasonló mint egy gyerek, és gyereknek gyerek nem túl okos ötlet. Félre ne érts nem lebeszélni akarlak, meg nem ellened vagyok. De itt nem a meggyőzésre kéne koncentrálni, hanem arra, hogy kooperáljatok, működjetek együtt, és közösen foglalkozzatok vele, közösen neveljétek. Erről kéne szerintem meggyőzni.
2016. máj. 27. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!