Boxer tartása kint?
87%-os Beagle kutyás hozzászóló, lehet, hogy a beagle kutyák elvannak kint télen is, ez a te tapasztalatod ezzel a fajtával. Ja, arról nem is beszélve, hogy többes számban írtad a kutyáidat. Nem értek a beagle fajtához, lehet hogy ők bírják kint, de az is biztos, hogy ha többen vannak egy ólban, akkor egymást is melegítik, ami megint más. Egy szál beagle is lehet, hogy megfagyna kint a mínusz 10-15-ben.
A kérdésben boxer szerepel, ami nagyon más fajta. Neked nincs tapasztalatod boxerrel. Nekem van, és írtam is, hogy nem lehet kint tartani hidegben. Miért ragaszkodsz ahhoz mégis, hogy a boxer kinti tartása mellett szólj? Kérlek, értsétek meg, hogy ezt a fajtát nem lehet kint hagyni a hidegben. Nekem a boxerem mellett van egy staffim is , ő is ugyanez a kategória, ugyanilyen fázós. Minket nemhogy nem zavar, ha bent vannak, de nálunk ők kanapé kutyák, télen szinte egész nap bent vannak. Volt egy francia bulldogunk is (sajnos ő novemberben itt hagyott minket), na ő már akkor is didergett kint, ha 20 fok alá ment a hőmérséklet. Szóval ezt el kell fogadni, hogy igenis vannak olyan fajták, amik nem alkalmasak a folyamatos kint tartásra. De van ezer másik fajta, ami meg igen, így ha nem megoldható sehogy sem, hogy legalább éjszakára beengedd a kutyát, akkor nem kell ragaszkodni a boxerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!