SOS nem tud kakilni a kutyám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tud kakilni, alig eszik. Még egy napja áll fenn a helyzet. Az előbb tejet adtam neki. Még vmi? Minek van hashajtó hatása? Am nem tudom mitől alakult ki nála a szorulás, csontot nem kapott. Köszíí a válaszokat.2010. ápr. 6. 19:59
1/14 anonim válasza:
Baromi egyszerű a válasz. SOS állatorvos.
2/14 anonim válasza:
Szerintem orvoshoz kellene fordulni. Bocs, mást nem tudok :S
3/14 anonim válasza:
káposztalé tejjel.
nem lesz baja tőle hidd el és nemvagyo állatkínzó,de múltkro ugyanígy volt mamám boxere és ez jól meghajtotta hálistennek:)
4/14 anonim válasza:
Más panasza van-e esetleg a kutyának?
Mennyi idős,milyen fajta,mit evett ma,bevan-e oltva
rendesen??
Kérlek válaszolj.És azonnal hívj fel egy orvost,vagy
ügyeletre indulj be.
5/14 anonim válasza:
Nem szabad meghajtatni a kutyát, ki tudja mi a baja, szorulásra parafin olajat kell adni az lazítja a székletet és nem kihajtja belőle, ha meg tuti nem sok csont akkor tuti állatorvos, mert ha játék nejlon vagy valami ilyesmi akadt el benne azt nem hozza ki semmi.
6/14 Akiteki válasza:
Hányt is?
Állatorvoshoz kell vinni!!
7/14 anonim válasza:
Orvos!
Addig ha nincs parafinolaj otthon (nekem sincs) akkor adj 1 doboz szardiniát neki, remélhetőleg szereti...
8/14 anonim válasza:
nekem száraz táptól volt a kutyámnak szorulássá én olajos halat felbontottan lecsöpögtettem a halról az olajat és azt adtam neki oda, hidd el úgy kihajt belőle mindent!! ha ez se, használ orvos.
9/14 anonim válasza:
az előző vagyok az olajat adtam neki oda nem a halat. nehogy valaki félre értsen.
10/14 anonim válasza:
Azért gondoljatok bele el van benne akadva valami, ha el van persze, és kap hashajtót, mi kínokat fog az a csóró kutya átélni mire elmúlik a gyógyszer hatása lenyugszik a gyomra, de ami elakadt az nem mozdul sehova. Olyan kell ami szépen lassan fellazítja és szépen kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!