Mennyibe kerülnek ezek a fajták?
Figyelt kérdés
Tenyésztőtől,törzskönyvesen.
-munka vonalú border collie
-kelpie
-malinois
-óriás schnauzer
-óriás uszkár
-rövidszőrű munka vonalú németjuhász
Aki csak az egyikre tudja a választ,az is írja le.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 6. 19:13
2/5 anonim válasza:
Én a munka borderemet majd' 1000 euróért vettem és ki kellett érte utazni. Volt itthon is egy alom és június körül lesz is, ott 800 euró volt egy kutya. Ismerősöm Ausztriából 1300ért vett.
Barátnőm kelpiet 150 ezerért vett - de be is kellett hozni az országba (mivel itthon nincs normális)
Malinoist már 80 ezerért lehet kapni - bár én ismerem azt a tenyésztőt és tőle nem vennék. A többi tenyésztőt nem tudom.
3/5 anonim válasza:
egy mudiért 1000 eurot adni,istenem. Te egy kitanult *al*asz vagy.
4/5 anonim válasza:
azthittem hogy mudit vettel kulfoldrol,elnezest! Magyar kutyat magyar helyrol tessek venni. De latom hogy border colliet vettel,az teljesen megerte annyi penzert.
5/5 anonim válasza:
A munka vonalú border collie neked mióta mudi, utolsó? Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!