Milyen fajta kutya legyen?
Először is, hétközben mennyi időtök lenne rá?
Én inkább maradnék a közepes termetűnél, a panel miatt (bár az sem mind1, h mekkora alapterületű). A bújósság nem egyforma egyik kutyánál sem. Ez nem fajta inkább egyénfüggő. Szerintem beagle, spániel, foxi, ha nem annyira kicsi a panel akkor esetleg labrador, szetterek, goldi, vizsla
DE mindegyik kutyát napi szinten jól le kell fárasztani, ahhoz, hogy a lakás egyben maradjon:)
Ha menhely, akkor is inkább olyan kölyköt válasszatok, amire azt mondják h kis v közepes termetű lesz, így is érhetnek meglepetések, de nem akkora mintha nagytestűnek jósolt kölyköt válaszotok, mert az 30-70 kilóig kb bármi lehet és azért az nagyon nem mind1 főleg egy kisebb lakásban.
A lakásunk kb 50 négyzet méter és kb napi szinten 3-4 óránk lenne rá minimum.
Menhelyen már felnőtt kutyát néztünk ki.
Szerintem a lehető legjobb döntés az lenne, ha menhelyről hoznátok ki egy árvát.
Ha fajtatiszta kutyust szeretnétek, szerintem ideális lehetne egy spániel fajta például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!