Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam már végre...

Hogyan szoktassam már végre szobatisztaságra?

Figyelt kérdés
Akutyám már 4 és fél hónapos,és nem szobatiszta,pedig már minden lehetséges módon próbálkoztam. Tudom egyszer már feltettem ezt a kérdést régebben,de egyik válaszadó sem tudott újat mondani. Akinek van valami ötlete nagyon kérem SEGÍTSEN!!!!
2010. ápr. 6. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is azt tudnod kell, hogy egy kutya kb 6 hónapos korára lesz "végleg" szobatiszta. Vannak kutyusok akiknél ez előbb, de van akinél később alakul ki. Ő még nagyon pici! A legelső ami el fog neki maradni az a kaki. Azt fogja leginkább kibírni, hogy ne kakiljon be, de ebbe annyit tudsz segíteni neki h nem eteted agyon. Csak amennyire szüksége van a növekedéshez.

Pisi ügyben figyelj a vízfogyasztásra. Fölöslegesen ne jusson vízhez. Gondolok itt arra, hogy ne tudjon beleinni a virágosládába, vagy a wc-be(bár ahhoz még csögbög:)). Türelem kell hozzá és nagyon sok dícséret. Nem szabad nagyon megszidni, mert akkor lehet, hogy pszichés alapon fog bepisilni a kutyus, mert idegileg instabil lesz.

Várj türelemmel, és folytasd, hogy 2-3 óránként kiviszed. Jaaa, és ne csak addig legyél kint vele, amíg pisil vagy kakil. Jön a jó idő, kinn lehetsz vele nyugodtan 15-20 perceket is. Ha van időd. Megszokja majd, hogy ha kinn engedi el akkor mennyire boldog leszel, és ő milyen ügyes kiskutya.

Remélem tudtam segíteni! Sok siket!

Nadett

2010. ápr. 6. 17:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem okoskodok,hanem segítséget kérek a NORMÁLIS EMBEREKTŐL vagyis tőled nem kértem segítséget,nem tudom mit keresel még itt,szerinted ezzel mire mész,hogy 3x leírod,hogy kutya nem való lakásba?! Semmire... Aki ott akarja tartani,ezek után is ott fogja,vagyis szerinted mennyire hasznosak a válaszaid?? Vagy egyszerűen csak jólesik kötöszködni? Sajnos vannak tényleg igen hülye emberek.
2010. ápr. 6. 17:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,próbálkozom,és többet leszek kint vele.
2010. ápr. 6. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
8===>
2010. ápr. 6. 17:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Jót nevettem. Tényleg okos vagy. Csak gratulálni tudok.
2010. ápr. 6. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!