Kutyánál mennyibe kerül egy fedeztetés?
Figyelt kérdés
Nincs kutyám, ez csak elméleti kérdés!
Ha van egy törzskönyves kutyám (oltások, papírok, minden) és be szeretném fedeztetni egy szintén törzskönyves (tenyészszemlés, papíros, oltásos, stb.) kannal, akkor az általában mennyibe fáj?
2016. ápr. 15. 21:56
1/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni mi a francért írsz ide?
2016. ápr. 15. 22:04
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. ápr. 15. 22:27
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szaporításra gondoltam, hanem rendes tenyésztésre
2016. ápr. 15. 22:28
6/9 anonim válasza:
Gondold el mennyibe kerül egy alom felnevelése, legalább a kölykök 8 hetes koráig.
7/9 anonim válasza:
fajtától is függ, van ahol 100 ezernél kezdődik egy kölyök van ahol 300nál. egy kölyök árát szokták elkérni, persze ha nagyon jó a kutya (különösen szép, nagyon jól dolgozik, bizonyítottan nagyon jó tulajdonságokat örökít, eredményesek az utódai is), akkor kúszik feljebb az ár.
8/9 anonim válasza:
Ja, én is úgy tudom, hogy kb. egy kölyök ára, esetleg konkrétan egy kölyök szokott lenni. És persze minél jobb parti a kan, annál többe kerül. Plusz ha külföldön van, akkor az csomó további macera meg pénz.
9/9 anonim válasza:
Euroban lehet ezres nagyságrend, ha olyan minőségű a kan. Egy ismerősöm anno pár éve Európa legjobb tenyésztőjéhez ment fedeztetni. 500 euro volt az alapár plusz született kölykönként 200 euro. Ja, meg ugye a több ezer kilométer útiköltsége...... Itthon is lehet több száz ezres tételre számítani, ha olyan a kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!