Macskajellemű kutyafajtákat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Mondják néhány fajtára h mintha nem is kutya lenne viselkedésre hanem inkább macska. Melyek ezek a fajták?2010. ápr. 6. 14:34
11/16 anonim válasza:
Yorki.
Nekünk volt egy, pont mint egy macs!
12/16 A kérdező kommentje:
A csau-csau fajtaleírásában olvastam, gondoltam van másik ilyen fajta is, azért érdekelt.
2010. ápr. 6. 17:03
13/16 anonim válasza:
A basenji ilyesmi, a shiba inu is, thai ridgeback (bár ő mellé még elég kemény kutya is), lundehund.
Ám készülj fel, hogy iszonyatosan nehéz dolgod lesz az ilyenfajta kutyák nevelésével!! Semmiylen együttműködési hajlam nincs meg bennük az ember iránt. Vagyis iszonyatosan nehezen motiválhatók és ezáltal nehezen taníthatók.
Az meg már csak mellékes h ezek olyan kutyák amiket még Magyarországon is százezrekért lehet beszerezni - ha van egyáltalán (pl. thai ricsi tuti nincs)
14/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyet, csak érdekelt. Thai ridgeback van az országban egy, gyakran látom kiállításokon, magyar a gazdája. A csau pl. amúgy nem egy horror árkategória, de mint mondtam nem is kell nekem.
2010. ápr. 6. 17:53
15/16 anonim válasza:
Basenjire szokták mondani:)
Énis hallottam.
Mivel nem ugatnak, csak mindenféle más hangokat adnak ki, és úgy mosakodnak mint a macskák:D
16/16 anonim válasza:
Jah én tenyésztőre gondoltam thai ridgeback téren. Bár lundhunde tenyészet sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!