Lehetséges hogy a kiskutya pár hét után meghal? (Bőveben lent)
Lehetséges hogy egy alomból a legkisebb kölyökkutya pár hétig tiszta egészségesen, boldogan él és miután örökbefogadják pár hét után meghal??
Egyik barátnőm mesélt ilyesmit és mi nemsokára akarunk kiskutyát és a legkisebb tetszik a legjobban de félek hogy ez esetleg megtörténik. Lehetséges ez???
2 valaszolo vagyok!
Az 1-esnek igaza van, ha megkapja az oltasokat es vigyaztok ra minden rendben lesz
Sajnos igen:( ha a testvérei nem hagyják elég táplálékhoz jutni előfordul, de ez inkább pár napos korban fordul elő gyakrabban. Pár hetes korban már a gazda is "hibázhat" ha látja, hogy jóval kisebb a kutya és alig eszik, akkor cumisüvegből kell táplálnia.
DE egy ellenpélda csak, hogy ne rettenj el:) Annó amikor az én kis Pacámat mentünk el kiválasztani én akkor 8 voltam, nekem is a legkisebben ragadt meg a szemem+ ő is kiválasztott mivel minden lépésemet követte a kennelen/ udvaron belül (ő akkor 4 hetes volt), én egyértelműen őt válaszottam ki és fordítva, de a szüleim, pont a fent említett okok miatt, hogy ne válasszuk a legisebbet, mert lehet nem marad életben dolog miatt lebeszéltek. Kiválasztottunk egy nagyobbacska kanocskát. Majd eltelt a 4 hét és 8 hetesen mehettünk érte, na akkor jött a hideg zuhany, a kutya, ami 4 hetesen egészségesnek, vidámnak tűnt extrémen félős lett. Mivel ilyen kutyát nem szerettünk volna kérdeztük a tenyésztőt, hogy van-e még szabad kutya és persze a kicsi Paca makk egészségesen ott feküdt gazdi nélkül. Több se kellett vittük is haza:D szép nagy (beaglekhez képest is inkabb nagyobb) kutyává csaparedett, és szép boldog élete volt, sajnos februárban 12 évesen hosszú betegség után elment:( De ha visszamennék az időben nem választanék másik kutyát. (igaz nem volt egy IQ bajnok de imádtam:))
Nagyon nem mindegy, mi az oka a halálnak annál a kiskutyánál.
Olyan is létezik, hogy rejtett szervi elváltozása van egy kölyöknek. De ez igazán ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!