Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges hogy a kiskutya...

Lehetséges hogy a kiskutya pár hét után meghal? (Bőveben lent)

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy egy alomból a legkisebb kölyökkutya pár hétig tiszta egészségesen, boldogan él és miután örökbefogadják pár hét után meghal??

Egyik barátnőm mesélt ilyesmit és mi nemsokára akarunk kiskutyát és a legkisebb tetszik a legjobban de félek hogy ez esetleg megtörténik. Lehetséges ez???

2016. ápr. 14. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem kapja meg a féreghajtót,és a szükséges oltásokat persze hogy lehetséges
2016. ápr. 14. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Ne felj ettol valaszd ot , ha tetszik!
2016. ápr. 14. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha normális tenyésztőtől van, akkor nála megkapott mindent: jó tápot, oltásokat, féreghajtást, rendszeres orvosi ellenőrzést, így annak az esélye, hogy csak úgy elpusztul, a nullához közelít. Ha viszont valami szaporítótól van, akkor simán elpusztulhat, akármelyiket hozod el az alomból.
2016. ápr. 14. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha normális helyről, egészséges szülőktől hozod el a kiskutyát oltva, féregtelenítve, 8 hetes korát betöltve, és a tápra is figyelsz, hogy ne hirtelen válts másra (elkerülve a hasmenést és kiszáradást) akkor nem valószínű, hogy elpusztul.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2 valaszolo vagyok!

Az 1-esnek igaza van, ha megkapja az oltasokat es vigyaztok ra minden rendben lesz

6/9 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos igen:( ha a testvérei nem hagyják elég táplálékhoz jutni előfordul, de ez inkább pár napos korban fordul elő gyakrabban. Pár hetes korban már a gazda is "hibázhat" ha látja, hogy jóval kisebb a kutya és alig eszik, akkor cumisüvegből kell táplálnia.

DE egy ellenpélda csak, hogy ne rettenj el:) Annó amikor az én kis Pacámat mentünk el kiválasztani én akkor 8 voltam, nekem is a legkisebben ragadt meg a szemem+ ő is kiválasztott mivel minden lépésemet követte a kennelen/ udvaron belül (ő akkor 4 hetes volt), én egyértelműen őt válaszottam ki és fordítva, de a szüleim, pont a fent említett okok miatt, hogy ne válasszuk a legisebbet, mert lehet nem marad életben dolog miatt lebeszéltek. Kiválasztottunk egy nagyobbacska kanocskát. Majd eltelt a 4 hét és 8 hetesen mehettünk érte, na akkor jött a hideg zuhany, a kutya, ami 4 hetesen egészségesnek, vidámnak tűnt extrémen félős lett. Mivel ilyen kutyát nem szerettünk volna kérdeztük a tenyésztőt, hogy van-e még szabad kutya és persze a kicsi Paca makk egészségesen ott feküdt gazdi nélkül. Több se kellett vittük is haza:D szép nagy (beaglekhez képest is inkabb nagyobb) kutyává csaparedett, és szép boldog élete volt, sajnos februárban 12 évesen hosszú betegség után elment:( De ha visszamennék az időben nem választanék másik kutyát. (igaz nem volt egy IQ bajnok de imádtam:))

2016. ápr. 14. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon nem mindegy, mi az oka a halálnak annál a kiskutyánál.

Olyan is létezik, hogy rejtett szervi elváltozása van egy kölyöknek. De ez igazán ritka.

2016. ápr. 14. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
igen előfordul. lehet akár született szivbetegsége is, ami sajnos elviszi őket 3-4 hónapos korukban, ahogy intenzivebben elkezdenek nőni, mozogni. Ez sajnos bárhol megeshet, még tenyészetekben is.
2016. ápr. 14. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
rendes tenyésztőnél is előfordul néha. sajnos én láttam ilyet. a tenyésztő mindent megadott nekik, születésük előtt is, de közbeszólt a biológia (erre nincs szűrés meg ilyenek, embereknél se látod, hogy előjön -e később valami). de csak az, hogy ő a legkisebb, normális tenyésztőnél még nem ad okot az aggódásra. lehet, hogy egyszerűen kisebb és kész. egy nagyobb termetű kiskutyáról is kiderülhet később, hogy mondjuk szívbeteg, de ezek olyan minimális esetben fordulnak elő, ezen nem érdemes rágódni, ha amúgy rendes helyről van a kutya.
2016. ápr. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!