Kerítés nélkül szabadon tartott kutyák? Séta közben megtámadtak.
A gazdának arról kell gondoskodni, hogy a kutya ne menjen ki a területéről. Ha neki ez kerítés nélkül is megy, akkor nincs gond.
Mi a francnak kiabálgatsz be más portájára? Én sem kínálnálak meg pálinkával, miután belepofázol az életembe. (Tudod, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten.)
Még szerencse, hogy tudsz bánni a kutyákkal, hisz neked is volt. Akkor min is aggódsz???
"Ha kisgyerekkel lettem volna tuti történt volna valami baj," Miért is? Azért vagy ott a kisgyerekkel, hogy ne csináljon hülyeséget és máris nincs gond.
Valld be, felhúzott, mert te beszóltál neki, ő meg volt olyan köcsög, hogyvisszaszólt és te alulmaradtál a vitában. :)))
"Megérdemelnéd, h feléd is 3 németjuhász szaladjon!!"
Én nem kívántam neked semmi rosszat. Te miért teszed? Ilyenkor nem gondolod végig?
Te a hülye autósnak is azt kívánod, csavarodjon fel az elő fára és dögöljön meg?
Miért kell mindig másnak rosszat kívánni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!