Német - Juhászkutya tapasztalatok?
Szeretnék magamnak egy Német - Juhászkutyát, és kíváncsi lennék egy tapasztalt gazdi véleményére erről a kutyafajtáról... Örülnék neki, ha a gazdival privátban
is fel tudnám venni a kapcsolatot.
nekem kisebb koromban (7 éves koromig) volt 1 nj-m, nem tenyésztőtől és 6 évas csípő dp miatt el kellett altatni:( de nagyon imádtam azt a kutyát
most 1 beaglem van és 19-e után érkizik egy kis nj. gondosan kiválasztott tenyésztőtől. Mit szeretnél róluk tudni? elég sok mindent tudok róluk, de a neten az irományok nagyon jók és hasznosak, elég jól leírják mit kell tudni róluk.
Elsősorban mire szeretnéd használni? Ennek függvvényében pörgösebb strapabíróbb munkavonalút, vagy egy kicsit "nyugisabb" kiállítási vonalat (ezekkel is nagyon sokat kell foglalkozni) nekem kiállítás vonalú kanom lesz
Kutyaovi, kutyaiskola (nagyon fontos lenne), valamilyen sport (agility, mantrailing), IPO engedelmességi vizsga elvégzése tervbe vane? esetleg örző-védő, csibészelés?
2. vagyok
ebben az esetben munkavonalú kutyát vegyél, de így neked kell sokkalsokkal több időt beleölni a képezésbe, de egy szakemberrel felveheted a kapcsolatot, mert pl egy csibészelést vagy bármilyen ember elleni támadást nem egyszerű laikusnak megtanítani ( szerintem nem is nagyon szabad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!