Pasztorkutyasok mivel etettek?
Az lenne a kerdesem,mivel ezeknek a kutyaknak mas az igenyuk,hogy ti mit adtok enni? Ha szaraztapot akkor milyent?
Olyanoktol szeretnek valaszt kapni akiknek pasztorkutyajuk(Kubasz,KAJ,Kangal,Komondor...) van
Elore is koszonom
Ketto "szavazat" a Happy Dogra :)
En eddig Kennels Favourite-t adtam de valtanek masra, valoszinu a Happy Dog lessz ezek szerint.
Neha adok nyers hust es csontot is,ti adtok?
Lattam kutyakat amit csak nyers hussal etetnek es nagyon szepek viszont en ugy erzem,hogy csak pusztan a nyers husbol nem kap meg mindent amire szuksege van.
Második válaszoló vagyok. Én próbáltam a barfot, de nem vált be. Még dupla adag mellett is fogyott a kutyám, pedig tényleg rendesen adtam neki mindent.
Egyébként igen, most is kap táp mellett is csontot és húst is hetente többször.
Koszonom a valaszodat masodik.
A barf eszembe sem jutott volna :)))
Szerintem az csivavanak valo :D
A "tényleg rendesen adtam neki" melyik részét nem értetted? Nem volt dagi a kutyám. Sovány volt. Ezért kezdtem el a barfot, mert azt reméltem jó lesz, de csalódás volt.
Biztos van akinél beválik, de nálunk nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!