Milyen fajta kutya a képen szereplő?
2016. ápr. 7. 20:53
11/22 anonim válasza:
Végül is tényleg lehet westie, a szőre is elég világos...
12/22 A kérdező kommentje:
Ja, orias „yorkie”! :D
2016. ápr. 7. 21:30
13/22 A kérdező kommentje:
Pedig epp a „masikat” lenne jo tudni, mert a yorkie legalabb biztos. :D
2016. ápr. 7. 21:33
14/22 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű: keverékeknél általában nem két fajta vegyül, hanem nagyszülők, dédszülők is más-más fajták lehetnek. Ritkán lehet így konkrétan megmondani hogy A+B fajta. Legtöbbször semennyire.
15/22 A kérdező kommentje:
Csak mihez tartas vegett szeretnem tudni es korulbelulre. Lehet tenyleg,hogy extra keverek a felmenok miatt is.
2016. ápr. 7. 21:46
16/22 anonim válasza:
Yorkie az tuti van benne :)
De szerintem apuci,anyuci tacskó vagy valamilyen más típusú terrier lehetett :D
17/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2016. ápr. 7. 22:08
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Yorki mix- ennyi.
Nem kell túl gondolni ezt,úgy sem tudod megállapítani mivel a yorki jelleg dominál benne,de tudjuk,hogy a yorkik 3 kg-nál nem lehet többek.
20/22 A kérdező kommentje:
Óóóó, ahogy utána néztem, épp ilyen oldalról a kiállása a fent említett kutyusnak, izmos, feszes. A leírása is teljesen jellemzi őt. Mindenki yorkie-nak nézi, de más a testfelépítése, markánsabb, stabilabb.
Hálás köszönetem!!!!!!!!!!!
És mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
2016. ápr. 8. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!