2 golden retriever kutyának mekkora kutyaszállító box/ketrec kell?
És melyik jobb? A fém vagy a "puha"?
Én ezekre gondoltam: [link]
[link] (a legnagyobb méret)
Ha valami mást ajánlanátok akkor várom a javaslatokat :D
Először is mekkora a kocsid?
Hoszabb utakra is szeretnéd vinni őket v csak pl a város széli erdőig?
Nyaralni vinnéd őket amikor sok cuccod lesz neked is?
Mennyire jönnek ki jól egymással? (az utazás önmagában stressz helyzet hamarabb odakapnak egymásnak)
2őt szeretnél egybe szállítani v külön?
Az a baj mivel elég nagy testűek. Nekünk peugeot partner tepeenk van és én németjuhásznak kerestem szállítóboxot, de feladtam, mivel jóformán felesleges, mert mi szoktuk vinni a kutyákat nyaralni, a beagle szállítója befért gond nélkül és mellé még a család (4fő) cucca simán befért.
De akárhogy számolgattam a nj méretű szállítóbox mellé kb semmi cucc nem férne:/ ezért én biztonságiöv csatlakozót rendeltem hámhoz.
Ha nem szeretnéd ilyen nagy utakra vinni őket és jól megvannak egymás mellett akkor amiket linkeltél azok jók. Ha nem inkább vegyél 2 kicsit kisebbet.
ill. ha are well a box, holy ne legion tiszta szőr az auto, akkor inkább műanyagot vegyél :)
Kiállításokra szeretnénk majd őket vinni de csak így a megyében + abban lennének a verseny ideje alatt.
Elég jól kijönnek egymással mivel testvérek.
Hát úgy szerettem volna hogy mind2-t egybe mert az egyik az félősebb, kevésbé magabiztosabb a tesója nélkül és hát ilyenkor (amikor külön vannak) hisztisebb is :D. De ha együtt vannak megnyugszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!