Kan kutyának mipyen nevet tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Legfőképp német-római nevek érdekelnének(mivel onnan származik a fajta)Egyébként rottweilerröl van szó.
A válaszokat köszönöm! :)
2016. ápr. 4. 23:04
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést azért a bosszantó hibáért a "címben„ :D
2016. ápr. 4. 23:07
4/7 anonim válasza:
Erik, Néró, Cézár, Brutusz, Markusz, Cipio, Hannibál, (M)ámor, Walter, Hans, Emil, Gusztáv
5/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen az a "német-római név", ezért önkényesen germán eredetű neveket fogok írni, mert olyan létezik is.
Arnold, Artúr, Baldó, Bernát, Edvárd, Henrik, Ottokár, Rajmund, Rolf, Rudolf
Direkt olyan neveket választottam, amiknek a jelentése szerintem kapcsolódik/illik a kutyákhoz. Ha érdekel, nézz utánuk.
6/7 anonim válasza:
Nevezd el Kántornak. Poén lenne egy Kántor nevű rotti. Mások egyből fölfigyelnének(megjegyeznék)-csodálkoznának.
Szerintem még egy r. nincs ezen a néven az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!