Milyen kutyusom legyen?
minden kutya fajtiszta.... ha az alapfogalmak nem mennek nem kell irosgatni a fajták elkülönülnek pl a német juhászkutya fajtatiszta. de miért morális bűn??? ha jobban megnézed egy utcai populációban nincsgenetikai mutáció?
Ne értsd félre továbbra sem a menhelyi kutyák ellen vagyok, de az dühít ha valaki lenézi a menhelyi kutyyákat, mert nem fajtatiszták, de ha nem baj fordítva is felháborít, hogy semmibeveszik a fajtatiszta kutyákat...
nem értem miről beszélsz.
nem azon van a hangsúly, hogy melyik kutya jobb. hogy le kell nézni az egyiket vagy a másikat. a lényeg az, hogy támogatod a kutyák tenyésztését, miközben rengeteg árva kutya van, érted? rengeteg éhező, beteg, árva kutya. ez a morális bűn. nem az hogy neked nem fajtiszta kell, vagy tenyésztett kutya. nekem is tetszik sok fajta kutya, elfogadnék többet is.
a személyeskedést hanyagoljuk. egyértelmű, mire vonatkozott a fajtiszta, de akkor kiírom a kedvedért, hogy fajtatiszta. a lényegen nem változtat. az emberek mindkét szót használják, mindenki érti, miről van szó. ez már csak arra megy ki, hogy lényegtelen dolgokba kössünk bele, úgyhogy ha nem válaszolsz érdemben, akkor hagyjuk a témát inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!