Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mopsz kutyát lehet télen kint...

Mopsz kutyát lehet télen kint tartani az udvaron?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Van egy 11 hónapos mopsz kutyám. Nagyon hullik a szőre és ezért kint szeretnénk tartani. Azt hallottuk hogy nem bírják a hideget de ebbe nem vagyok biztos. Télen lehet kint tartani?
2016. ápr. 3. 12:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Te az én életemet éled hogy te ,,mindent tudsz,,? Tudd sokat utánanéztünk de azért itt is megkérdeztem.
2016. ápr. 9. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálad biztos jobban tudom, mert fel se merült volna bennem, hogy egy ilyen életképtelenre tenyésztett fajtát kitegyek az udvarra, hóba-fagyba-kánikulába.

Hogy mit értek az életképtelenre tenyésztett alatt? Rövid az orra, nem kap rendesen levegőt, pláne melegben. Kicsi, rövid szőrű, melegben hőgutát kap, hidegben megfázik. Remélem nem tervezed szaporítani, mert előre szólok, csak császárral tud fialni.

2016. ápr. 9. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom. Mi panelban lakunk, és télen, mikor hideg volt, folyton folyt az orra, meg hapcizott. Szerintem max annyira engedjétek ki, hogy elvégezze a dolgát, esetleg szaladgáljon picit, de semmiképp ne tartsátok kint. Ők nem bírják sem a hideget, sem a meleget.
2016. ápr. 14. 16:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2016. ápr. 15. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet bent es kint is tartani de a mienk is kimt van telen nyaron mar 5 eve es semmi bajja
2016. júl. 11. 08:23
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A mienknek van egy kis kapatja kintre Utolso vagyok
2016. júl. 11. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!