Most emiatt 1 hónapig ne vigyem sétálni?
A kutyám puli mix, így iszonyú sok és vastag, kb 15-20 cm-es szőre van. A kozmetikus csak május elejére tudott időpontot adni, tehát még egy hónap. Most viszont egy hete minden nap(!) találtam benne kullancsot, volt amelyik már jól megszívva, nem tudom mióta lehetett benne, de ezt is csak a szerencse miatt találtam meg, lehetetlen benne észrevenni.
(Ráadásul a hétvégén lett lekezelve bolha-kullancs elleni szerrel).
Most emiatt komolyan egy hónapig ne vigyem ki, amíg beleragad minden faág, bot, a szőrébe, és kint az erdős-gazos részeken telemegy kullanccsal? Mégis mit tegyek ez ellen?
És milyen cseppet/sprayt/nyakörvet ajánlanátok kullancs és bolha ellen, ami beválik ekkora szőrű kutyánál is?
Előre is köszönöm a segítséget.
Hát igen, 3 kozmetikus van erre, ebből kettő fel sem vette a telefont több napos próbálkozással, a harmadik pedig ennyire adott időpontot, jó kérdés, hogy miért:D
Nem mertem eddig nekiállni ollóval, mert nem szeretném összenyírbálni, de ha minden kötél szakad, muszáj lesz, mert ez így nem állapot, hogy naponta találok benne.
Esetleg bevált nyakörvet vagy valamit tudtok ajánlani, ami nektek hatékony volt?
Vmi spot-on, mert a nyakorvnek erintkeznie kell a kutya borevel!! Spoton is ugy kell eloszlatni.
Meg a geranium olajat ajanljak sokan, jovoheten en ia veszek. Mi forestot hasznalunk,de nalunk mar rovid szorben vannak az ebek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!