Am Staff és macskák összeszoktatása gyorsan. Lehetséges?
Ez nem fél órás móka, csodát nem lehet tenni.
Az enyémek semmilyen macskát nem tűrnek meg, ami bejön kerítésen belülre az nem megy ki.
Nem lesznek haverok.
Annyit elérsz, hogy a kutya ráun a macskára, utóbbiak meg nem félnek. El lesznek egy udvarban, gond nélkül.
De ez is hetek kérdése.
Ha a kutya ennyire vágyik a játékra, érdemes egy kutyahavert beszerezni. Vagy sétáltatni jártok együtt pár emberrel, vagy szereztek még egy blökit.
Mi utóbbit választottuk. A nagy kutya mellé hoztunk egy tacsit, az keveset eszik. :)
Imádják egymást, mindig megy a hancúr.
A macskákat békén hagyják, nem erőltetik a játékot. Ha a macska akar dörgölözni, majd odamegy.
Esetleg egy textil szájkosárral elsőre megpróbálhatod elengedni a kutyát. De ha cicához van szokva, akkor nem hiszem, hogy meg akarná enni őket, legfeljebb kap pár pofont és óvatosabb lesz. A macskák meg amúgy is gyorsak.
Az én macskám olyan jóban van a boxeremmel, hogy a macska ugrik rá a kutya hátára, nyakára és harapja a fülét-játékból.
Soha nem fogod összeszoktatni őket. Maguktól összeszokhatnak, de ez nem rajtad múlik. Ha te ott vagy, az felügyelet. A póráz értelmetlen, gondolom, nem állsz ott napi 24 órát. :)
Az én amstaffom és macskám úgy szoktak össze, hogy egymás mellé lettek rakva, az amstaffot nem is érdekelte a macska, az meg borogatta a szívét az asztal tetején. :)
Most ott tartunk, hogy az amstaff mindig megpróbálja bekapni (néha sikerül), a macska meg mindig tiszta erőből pofozza. Képesek együtt rántott hús darabokat egymás mellett enni. :)
De ez nem az én érdemem. Ők tudnak egymás mellett élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!