Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mini yorki apától egy palotapi...

Mini yorki apától egy palotapincsi szerű anyának mennyi kölyke lehet?

Figyelt kérdés
Multhéten anyukám megkért, hogy vigyázzak a palotapincsiére, viszont nem mondta hogy tüzel. Arra értem haza, hogy a kutyusok össze vannak ragadva.
2010. ápr. 5. 01:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%

Szia! Kérdésedre válaszolva mivel még senki se írt rá ! Szerintem 1-5 kiskutyára számíthatsz. De lehet több is! Ha szeretnéd tudni akkor vigyétek el a kutyadokihoz egy ultrahangra.:)

Mellesleg engem lehet érdekelne egy ilyen kis blöki!Ha gondolod írj privátot!

2010. ápr. 9. 15:02
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
buzdítsad, véletlen se ivartalaníttassa, had lássa, hogy meg tudott tőlük szabadulni végül, legalább biztos nem fog elgondolkozni, ha nem maradnak rajta a kiskutyák!!!
2010. ápr. 9. 15:20
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
Jó,hogy nem már én vagyok a hibás mert ők nem figyeltek oda! Minek szidsz engem? Ilyen "hangnembe" ne beszélj velem!
2010. ápr. 9. 15:39
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem értem mért támadjátok! 1. Nem tehet róla, nem tudta hogy tüzel a szuka. 2. Ha az anyja nem akarja ivartalanítani akkor nem kényszerítheti erőszakkal. Sajnos itt ő nem tud mit tenni. Nem rajta múlik! Habár ha anyukádnak csak a pénz az akadály akkor viszont kutya kötelességed min. a felét kifizetni!
2010. ápr. 9. 15:40
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Úgy gondolom, hogy tanácsok osztogatása a válasz megírása után volna illő.

Pl.: Kb. 3-5 kiskutyára számíthatsz, viszont mivel így is nagy a nem kívánt szaporulat, szerintem ivartalanítsd a kutyust.

2010. ápr. 9. 15:54
 16/25 Akiteki ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, megírtuk a választ: 0. Ezért kell ivartalanítani.
2010. ápr. 9. 23:35
 17/25 A kérdező kommentje:

KÖNYÖRGÖM, FIGYELJETEK!!!!!!!!!!!

- NEM AZ ENYÉM A SZUKA!

- NEM TUDTAM, HOGY TÜZEL!

- ANYUKÁM NEM FOGJA IVARTALANITTATNI, MIVEL AZ ELŐZŐ KUTYUSA A KOMPLIKÁCIŐBA HALT MEG! (BELSŐ VÉRZÉSBE)

SZÓVAL EZT A TÉMÁT LEZÁRHATJUK VÉGRE!!??!!

2010. ápr. 10. 02:17
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

hát szerintem 3-6 kölyökre számíthatsz

a kérdésem: meg tudjátok tartani a kölyköket mert ha nem akkor ivartalanítsd

ha igen akkor sok örömöt kutyusokban!

2010. ápr. 10. 09:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány kutyusotok lesz, nyilván 1 és 6 között, de biztos gyönyörűek lesznek. Ha egyáltalán lesznek.

Mindenesetre kezdd el keresni a leendő gazdikat, mert nem csak az ivartalanítás jár ám nagy költséggel, hanem a kiskutyák etetése, oltása is. Nem is beszélve arról, hogy a szülés is járhat komplikációkkal. Nem akarlak ijesztgetni, de a barátnőm palotapincsijének utolsó szülésekor rendesen belenyúlhatott a pénztárcájába. De ő megtehette anyagilag, meg imádja a kutyáját, így számára ez nem jelentett gondot.

2010. ápr. 10. 11:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Légyszíves ne kiabálj velünk! A kérdésre a válasz 1-8 kölyke lehet. Itt egy link a pincsimentőkhöz, mint érdekesség:

[link]

Amit tudni kell még, hogy az elmúlt félévben nem volt érdeklődés örökbefogadótól, szóval gyakorlatilag lehetetlen most bármilyen gazdit találni. Szóval ivartalaníttass!

2010. ápr. 10. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!