Mini yorki apától egy palotapincsi szerű anyának mennyi kölyke lehet?
Szia! Kérdésedre válaszolva mivel még senki se írt rá ! Szerintem 1-5 kiskutyára számíthatsz. De lehet több is! Ha szeretnéd tudni akkor vigyétek el a kutyadokihoz egy ultrahangra.:)
Mellesleg engem lehet érdekelne egy ilyen kis blöki!Ha gondolod írj privátot!
Úgy gondolom, hogy tanácsok osztogatása a válasz megírása után volna illő.
Pl.: Kb. 3-5 kiskutyára számíthatsz, viszont mivel így is nagy a nem kívánt szaporulat, szerintem ivartalanítsd a kutyust.
KÖNYÖRGÖM, FIGYELJETEK!!!!!!!!!!!
- NEM AZ ENYÉM A SZUKA!
- NEM TUDTAM, HOGY TÜZEL!
- ANYUKÁM NEM FOGJA IVARTALANITTATNI, MIVEL AZ ELŐZŐ KUTYUSA A KOMPLIKÁCIŐBA HALT MEG! (BELSŐ VÉRZÉSBE)
SZÓVAL EZT A TÉMÁT LEZÁRHATJUK VÉGRE!!??!!
hát szerintem 3-6 kölyökre számíthatsz
a kérdésem: meg tudjátok tartani a kölyköket mert ha nem akkor ivartalanítsd
ha igen akkor sok örömöt kutyusokban!
Nem tudom, hány kutyusotok lesz, nyilván 1 és 6 között, de biztos gyönyörűek lesznek. Ha egyáltalán lesznek.
Mindenesetre kezdd el keresni a leendő gazdikat, mert nem csak az ivartalanítás jár ám nagy költséggel, hanem a kiskutyák etetése, oltása is. Nem is beszélve arról, hogy a szülés is járhat komplikációkkal. Nem akarlak ijesztgetni, de a barátnőm palotapincsijének utolsó szülésekor rendesen belenyúlhatott a pénztárcájába. De ő megtehette anyagilag, meg imádja a kutyáját, így számára ez nem jelentett gondot.
Légyszíves ne kiabálj velünk! A kérdésre a válasz 1-8 kölyke lehet. Itt egy link a pincsimentőkhöz, mint érdekesség:
Amit tudni kell még, hogy az elmúlt félévben nem volt érdeklődés örökbefogadótól, szóval gyakorlatilag lehetetlen most bármilyen gazdit találni. Szóval ivartalaníttass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!