Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nézik le manapság a...

Miért nézik le manapság a keverék kutyákat? Hiszen egy keverék is lehet ugyanolyan okos, mint egy fajtiszta.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 22:02
1 2
 11/13 Akiteki ***** válasza:
67%
Senki nem néz le semmilyen kutyát. Nem kell mindig másokkal foglalkozni. Szeresd a kutyádat, ez a lényeg.
2010. ápr. 5. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer találkoztam egy bácsival, aki előadta nekem, hogy a kutyám biztos azért ilyen okos, mert fajtatiszta. Meg találkoztam olyanokkal is, akik azért néztek le, mert törzskönyves kutyát vettem, nem pedig örökbefogadtam. Ha van rajtad sapka azért néznek le, ha nincs, azért... Egyszerűen egyesek így akarnak kompenzálni, nem kell velük törődni. Ja és ez nem csak manapság van így, olvass Jack London könyveket, százszor leírják benne, hogy a fajtatiszták milyen nemesek, okosak, bátrak stb. a "korcsok" pedig buták, nem kitartóak stb.
2010. ápr. 5. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Akik lenézik a keverékeket, azok az emberek nagyon buták:)

Én is találkoztam olyan emberrel, sőt én tanítottam (próbáltam) a kutyatartásra, mielőtt kutyája lett, mert tanácsot kért, de egyet nem fogadott meg, csak azt kaptam, hogy ne engedjem hozzá a korcsomat, mert nehogy megfertőzze a ő fajtisztáját.

Nagyon buta ember. Azóta vett mégegy szapis kutyát és ő maga is mocskos állatkínzó szaporító lett, aki 100ezerért árulja a beteg szülőktől származó beteg kölyköket.

Mi, keverékpártiak, állatvédők, az ilyenek után takarítunk.

Legszívesebben az összes embert, aki fajtatiszta vagy jellegű (tk-s vagy sem) kutyákat pároztat megbüntetném, betiltatnám, ivartalaníttatásra kötelezném és ha már nem lenne árva kutya utcán és menhelyen, akkor engednék keverék almokat lehozatni, csakis vérbeli keverékeket. Na akkor lenne az országnak egy IGAZI kutya állománya.

Bár ezek következtében az állatorvosok javarésze becsődölne, azok, akik a fajtatiszta kutyák betegségeiből éltek meg.

De a kutyáknak csak jó lenne és csak ez számít :) :) :)

2022. szept. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!