Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi lehet az oka,...

Szerintetek mi lehet az oka, ha a 7 hónapos amstaffom nem harap rá úgy a rongyra, hogy fel tudjam emelni, esetleg "pörgetni"? Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
7 hónapos kan
2010. ápr. 4. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem a pincsim csinálja ezt meg :D
2010. ápr. 4. 21:34
 12/19 A kérdező kommentje:

21:15-ös

Az amstaff , a pitbull és társaik a kedvenc kutyafajtáim.

Nem azért kellett, hogy menőzzek vele, minth ahogy sokan szokták, hanem azért, mert szeretem ezt a fajtát:)

2010. ápr. 4. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
az enyém 6hónapos kan fogváltás idejében,most vigyázni kell a fogára. a tiédnek már csont fogai vannak?
2010. ápr. 4. 22:10
 14/19 A kérdező kommentje:
amennyire meg tudom állapítani, igen.
2010. ápr. 4. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még az új fogak nem ágyazódtak be kellően.

Még bőven benne van a növekedés, fejlődés korszakában. Az állkapocs még fejlődésben van a fejével együtt.. Ne akard reptetni még.

2010. ápr. 4. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
7 hónaposan még nagyon fiatal. Légy türelmes, és ne akard erőltetni. Rongyozz vele sokat, és hagyd hogy győzzön.
2010. ápr. 5. 09:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 5. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Az én 8 hónapos szukám rákap a rongyra rendesen , de eszem ágában nincsen pörgetni! A kanom 5 éves lesz Májusban és ő rá sem kap , nem is érdekli, nem erre lett tanítva , ha nem tetszik neki ne erőltesd .

Nagyon fiatal a kutyád, fogváltás után nem szabad erőltetni , baj lehet belőle .

2010. ápr. 5. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Staffok között is van, aki vagy nem szeret rongyozni, vagy nem elég erős hozzá az állkapcsa, ezért elengedi; vagy nem tud róla, hogy elég erős hozzá az állkapcsa (és inkább elengedi, minthogy leessen róla) :).

7 hónaposan ne pörgesd még, csak finoman rongyozzatok. Hadd erősödjön még a feje, állkapcsa, rágóizma, ínye, fogai.

Ha később se megy (fél év múlva), akkor hagyd az egészet. Ezt csak akkor jó csinálni, ha a kutya is élvezi és akarja.

2010. ápr. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!