A minap láttam a saját szememmel, hogy a kutyusomat a szomszédom rugdossa! Mit tehtek ellene?
Albérletben lakuk mind a ketten, van egy kis közös kert. Nekik is van kutyájuk, valamilyen kevereék, de öreg kuytus már (8-9éves). Amikor ideköltöztünk rendesek voltak, mondták, hogy nyugodtan kintlehet a kutya a kertben, őket nem zavraja. Persze melette naponta kivisszük a kutyafuttatóra! Ki is szoktuk engedni 10-15 percre az udvarra, mikor hazaérünk a munkábol. Vizslánk van, 1 éves és elkezdett rohangálni, játszani és kijöt az a BAROM és akorát rúgott bele, hogy hallottam azt a mély dübörgő hangot és persze a kutyám vonyitását is. Rögtön ki is ugrottam, hogy rendesen leszidjam de tagadta az egészet. Meg is volt lepődve, hogy ott állok az ajtóban.
De ha ez még nem elég, a főbérlőnek azt mondják, hogy a mi kutyánk ássa fel a kertet, pedig az ő kutyájuk csinálja! Igaz, mikor ideköltöztünk ásott a miénk is ,de megtanulta, hogy nem szabad. Plusz még olyanokat mesélnek a tulajnak, hogy eláztattuk a fürdőszobát, kitörtük az ablakot, meg nem törődünk a lakással. Most szinte hetente jön hozzánk a tulaj, vagy telefonál, hogy minden rendben van e.
Mit tehetnék? Velük nem lehet beszélni.
Nekem is ez jutott eszembe, remélem egyszer sikerül! Sajnos a tulja az ő oldalukon áll, mivel rendesen benyalták magukat, meg már több mint 6 éve itt laknak.
Mikor idejöttünk (kb fél éve) arról meséltek, hogy az előző 5-6 lakó milyen görény volt, meg hanyag. Most meg mi vagyunk a teritéken. :(
Próbáltunk vele beszélni, de nem lehet, még neki állt feljebb, hogy én meggyanúsitom őt!
Elköltözni pedig még sajnos nem tudunk, mivel a lakásbérleti szerződésben az áll, hogy ha egy évnél hamarabb elköltözünk, akkor nem kapjuk vissza a kauciót. Az pedig 120ezer ft. :( sajnos e téren meg van kötve a kezünk.
Én meg őt rúgnám fel, mint a tököt!!!
Nem értem, hogy miért nem hoznak már valami szigorúbb törvényt az ilyen mocsodék "emberek" ellen!!
Egyébként én megkérdezném a rendőrséget, hogy mit lehet tenni, hátha adnak valami jó tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!