A húgomat megharapta a kutyánk és apám elvitte elaltatni. Senki nem tudta mire készül de már pénteken elvitte és elaltatták. Tudom hogy helyesen döntött, de mégis fáj. Mit tegyek?
"nincs pénzünk szakemberre. szegények vagyunk."
akkor nem kell állatot tartani! A kutyát nevelni kellett volna, nem meggyilkolni!! Még a menhely is jobb lett volna!
először vigasztalni szerettelek volna.
de erre írsz ilyeneket,hogy a ti életetek többet ér mint a kutyáé stb.. hát nem tudom. nálunk a kutya ,macska családtag. nyilván nem úgy tekintek rá mint a gyerekemre, de pl elaltani nem lennék képes, csak hogyha már nagyon beteg és jobb neki.
a ti kutyátok nem volt beteg,csak nem volt vele foglalkozva kellően.
kérlek ne sajnáltasd itt magad.
Hát tenni már semmit sem tudsz sajnos:( Egy harapás miatt szerintem nem kellett volna elaltatni de ez csak az én véleményem. Sajnálom a kutyust de a húgodat is. Az incidens után szerintem az apukád nem igazán gondolta meg hogy mit csinál. A kutyára ha annyira vad szájkosarat is lehet rakni, vagy esetleg lehet szakembert is hívni.
De ismétlem ez csak az én véleményem.
"először vigasztalni szerettelek volna.
de erre írsz ilyeneket,hogy a ti életetek többet ér mint a kutyáé stb.. hát nem tudom. nálunk a kutya ,macska családtag. nyilván nem úgy tekintek rá mint a gyerekemre, de pl elaltani nem lennék képes, csak hogyha már nagyon beteg és jobb neki.
a ti kutyátok nem volt beteg,csak nem volt vele foglalkozva kellően.
kérlek ne sajnáltasd itt magad.
"
A kishúgom NÉGY éves! És nem ez volt az első. Először anyut kapta egy mos pedig fejbe harapta a kicsit. Össze kellett varrni több helyen!!!! örökre megmarad a nyoma. Igen is többet ér a húgom élete a kutyánál. De ettől még sajnálom, mert szegény mégis csak egy élőlény volt... és én állat védő vagyok....
"Hát tenni már semmit sem tudsz sajnos:( Egy harapás miatt szerintem nem kellett volna elaltatni de ez csak az én véleményem. Sajnálom a kutyust de a húgodat is. Az incidens után szerintem az apukád nem igazán gondolta meg hogy mit csinál. A kutyára ha annyira vad szájkosarat is lehet rakni, vagy esetleg lehet szakembert is hívni.
De ismétlem ez csak az én véleményem.
"
2x harapott.
"Mit tegyek?"
1.
Tanulj meg érthetően fogalmazni!
Mert a kérdésed alapján az apád a húgodat vitte el elaltatni.
2.
Hagyd abba a trollkodást!
"nincs pénzünk szakemberre. szegények vagyunk."
Meg ostobák! Mit gondoltok a kutyatartás ingyenes?! Gyökerek!
Én abszolút nem szeretnék senkit sem megsérteni, de én rosszul lettem, amikor ezt a kérdést olvastam... Én nem a harapásos résznél...
Azt nem tudom érteni, és tényleg ne bántódjon meg senki, de mi a jó édes retkemnek vesz magának az ember állatot, ha ilyet csinál vele. A másik oldal meg az, hogy ha Ti Magatok is pénzügyi problémákkal küzdködtök, akkor minek nektek kutya.
Természetesen nem szeretnék vádolni, szidni senkit, csak egy kicsit kihozott a sodromból a dolog... De így utólag azt tudom javasolni, hogy ezt az állatkát sirasd meg, további állattartás jelenlegi helyzetetekben szóba se jöjjön, és ha pedig mégis hozzátok kerül valami úton-módon egy kutya, macska, stb. akkor érdemes lenne menhelyre elvinni ilyen esetekben.
Tanácsként továbbá, hogy ilyenkor inkább verjétek fenékbe gyengén egy összecsavart újsággal, és garantálom, hogy a Yorkiktól a Németjuhászokig mindenkinél működni fog.
Mit csinálj?
Vedd körbe magad műanyag tárgyakkal, találd meg a boldogságod műszaki cikkekben, vagy számítógépes játékokban, vagy bármiben, csak ne élőlényekben.
Ha a szüleidnek eszébe jutna bármilyen más élőlénnyel pótolni a kutyát, nyugodtan qrvaanyázd le őket, és fogj éhség sztrájkba, hogy még csak véletlenül se, soha többet az életben semmilyen élőlénnyel (egy kaktusszal se!!!)
osszák meg az életüket.
A szüleid valószínűleg már teljesen menthetetlenek, így ők akkor tennék a legjobbat a világgal, ha soha többet nem próbálkoznának se állat, se növény tartással, mert olyan p-csa hülyék hozzá, mint tyúk az ábécéhez.
Ha majd felnősz, alaposan körülnézel a világban, rájössz, és elfogadod hogy az nem úgy működik, ahogy otthon láttad, akkor majd ha állatot akarsz tartani, akkor jó előre kérdezgessél akár ilyen, akár komolyabb fórumokon, hogy mi a helyes tartása az adott állatnak.
Ha pár hónap alatt kiokosodtál, (amihez nem kell pénz, csak ész, és elkötelezettség)
és úgy ítéled meg, hogy az anyagi háttered az életviteled, a tudásod alkalmas az az állattartásra, akkor bevállalhatsz egy állatot.
Ha erre képtelen vagy, akkor inkább maradjon a moziba járás, vagy pc játékok, vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!