Johnny B. Goode kérdése:
Mit tegyek a szomszéd kutyával?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A szomszéd kutyája állandóan átjár hozzánk és ez már tűrhetetlen számomra.
A kerítés nem akadály neki, az udvar olyan, mint egy szeméttelep, a kertet is ássa...
Többször szóltam neki, de semmi értelme, nem köti meg.
Már radikális megoldás foglalkoztat, de sajnálom a kutyát...
Tudtok segíteni?
2016. márc. 26. 07:34
11/16 anonim válasza:
Valahogy meg kell oldani a kerítés dolgot, mert kutyát pórázon tartani már tilos, hiába is akarod, hogy megkösse. Vagy szólsz a jegyzőnek, és küld neki felszólítást.
12/16 anonim válasza:
Igen, csak ha a kérdező kerítése ez nem fog megtörténni. Tapasztalat.
13/16 anonim válasza:
Jajj nem pórázon, hanem láncon bocsi :) most láttam mit írtam éjszaka :D
14/16 Szilvi & Argos válasza:
Számít, hogy kié....de itt van kerítés, ergó a kérdező kötelessége letudva....de a kutya gazdájának KÖTELESSÉGE biztosítani, hogy ne tudjon szökni
15/16 anonim válasza:
"Van kerítés" ez jó volt...
Akkor, ha csinalok egy kerítést, ami mondjuk 80 centis magas, alatta 3 helyen akár én is át tudok menni alatta, akkor az onnantól a szomszéd felelőssége? Mert neki van kutyája?
Normális, magas kerítésen csak úgy nem jön át a kutya.
Ha a kérdező oldalán van, neki kell megcsinálni, erre a jegyző sem fog mást mondani.
Ha a kutyás oldalán van, akkor neki.
Ilyen egyszerű.
16/16 Szilvi & Argos válasza:
Ha tegyük fel van egy 1,8 m magas RENDES drótkerítés, ahol ugyan nincs alap, de a földig ér a háló....s a kutya átássa, akkor is a kutyátlan a hibás, mert az ő kerítése??? Vagy 2 méteres betonfal van, de a szomszéd kutya átmássza, akkor is a kutyátlan a hibás??? Ugyan már...A GAZDÁNAK KELL BIZTOSÍTANIA, HOGY A KUTYA NE SZÖKJÖN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!