Eve5 kérdése:
A kutyám fél tőlem! Miért?
Figyelt kérdés
A 6 hónapos Német Juhász kutyám fél tőlem miközben tanitom. Fogalmam sincs miért. És még jutalom falatokkal sem tudom tanítani,nem kell neki. Tehát rá estem a virslire, szalámira és más húsra. Ellenkezőleg mit tegyek?2016. márc. 24. 13:19
1/8 A kérdező kommentje:
Amikor már tanitom le húzza a fülét és el megy. Nagyon félős
2016. márc. 24. 13:20
2/8 anonim válasza:
Vidd el kutyasuliba, vagy hívj házhoz kiképzőt, hogy megnézze, mi a baj. Általában a túl agresszív magatartás, nem megfelelő dicséret, túl nagy elvárások, a kutya összezavarása okoz bizonytalanságot, ami félelemnek tűnhet, vagy abba fordulhat át. De más dolog is lehet, nehéz ennyiből megmondani.
3/8 anonim válasza:
Valamit akkor nagyon elrontottál a tanítás próbálkozás során, mert egy kutya lelkesen, vidáman tanul, és szereti a jutalomfalatot is - hacsak nincs dugig jóllakva éppen.
Javaslom, menjetek el egy kutyasuliba.
4/8 anonim válasza:
Lehet,hogy ideggyenge ha nem megfelelő helyről vetted.
Illetve lehet erős a kisugárzásod a kutyád meg eléggé megadó típusú így az ő gyenge jelleme és a te erős jellemed ezt váltja ki nála.
Bár én is csak találgatok.
Jobb lenne szakemberhez fordulni ezzel,mert tényleg nem normális ha egy kutya fél a gazdájától.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fél tőlem csak amikor pacsit kérek tőle vagy le fektetem. Oda jön ha hívom és össze is kuporodik. Iskolába járok nem foglalkozok vele annyit hogy kutya iskolába vigyem. És leltem.
2016. márc. 24. 16:01
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy egy rossz emléke fűződik hozzád azért fél, a kutyákat úgy kell tanítani hogy idomítás közben legyenek pozitív élményei is, ne csak a sok szidás ha valamit nem jól csinál (hiszen egy kutya sem tökéletes, úgy mint az emberek) és a parancsok hanem legyen tanulás közben egy kis dícséret, játék, stb. És ha kedveskedsz neki akkor lehet hogy nem fog félni tőled.
7/8 hartenkiller37 válasza:
Bizony lehetséges hogy félreértelmezi a mozdulataidat LASSABBAN HALKABBAN ÉS TÖBB SIMOGATÁSSAL. Ez az én kutyámnál is bevált.
8/8 anonim válasza:
A kutyákról annyit mondhatok hogy ha a szemükbe nézel azt fenyegetésnek veszik. És lehet hogy a mozdulataidat féreérti a pacsinál is lehet hogy úgy gondolja meg akarod ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!