Hogyan értesem meg a kutyámal hogy én vagyok a falkavezer?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy nekem kel ki menni mindig elsőként az ajtókon. A lépcsőn a hátamögott kel jönnie nem rohantam előre. És asszem megjelenés vele olyan feladatot csinálni amit ő nem akar.. Etetési mindig le ültettem. Ezen kívül még miket kel vele csinálnom?#Kutyafalkavezerfeladatokkebzes
2016. márc. 24. 07:27
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért a telom javít.
2016. márc. 24. 07:39
2/8 anonim válasza:
jönnek az okosok leírják! Hallotag? Engedelmességi....Itt is olvashatsz: [link]
3/8 anonim válasza:
Olvasni sokat a falkavezérségről, hogy megértsd a lényeget, és ne a gyakorlatoktól várd a csodát :)
4/8 anonim válasza:
morogj neki jó hangosan, vicsorogj rá meg hugyozz be minden sarokba hogy megjelöld a területed.
5/8 A kérdező kommentje:
4#SZERINTED BE FOGOK PISILNI A LAKASBA? :O
2016. márc. 24. 09:21
6/8 anonim válasza:
ha a kutyád csak abból ért, akkor muszáj lesz. nyilván komolyan gondoltam.
7/8 anonim válasza:
1. módszer:
Amikor eszik akkor értesd meg vele hogy te belenyulhatsz a táljába és el is veheted, ezt csináld többször és idővel meg fogja érteni.
2. módszer:
Amikor eszel akkor mindig te egyél először és csak utána a kuytád (a farkasoknál is így van, a falkavezér eszik először és csak utána az alattalévők)
3. módszer: Ha rosszat csinál szólj rá hangosan és határozottan hogy "Nem!"
4. módszer: ha rosszat csinál akkor rakd rá a pórázt és vezesd el a pincébe/a padlásra utána hagyd egyedül és zárd be és ne engedd ki amíg le nem higgad. Egy idő múlva menj érte és engedd ki. Amikor rossz csináld ezt és állítólag lecsillapodik.
8/8 anonim válasza:
#7: megtennéd, hogy inkább többet figyelsz, és kevesebbet szólsz hozzá, amíg még azt is nehezen ismered fel, hogy melyik a kutya feje meg a farka? Pincébe zárni a kutyát büntetésből, komolyan? Végiggondoltad te ezt, vagy csak olvasgatod önjelölt 12 éves "kutyakiképzők" weboldalait? Próbálj meg nem ártani az ittléteddel, kérlek, és nem hülyeségeket terjeszteni, meg megharaptatni vadidegen gazdákat a kutyájukkal (ebből a kajába nyúkálósból simán lehet sebészet ugyanis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!