Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenézed az olyanokat akik...

Lenézed az olyanokat akik öltöztetik a kutyát? Stb.

Figyelt kérdés
Sok olyan ember van aki öltözteti kutyáját. Masnit rak bele és táskában cipeli. Sokak szerint ez nem jó a kutyának. Én is így voltam vele. De múlt héten láttam egy nőt, amint kis yorki kutyáját rózsaszín ruhácskában fogja az ölében. A kutya nem tűnt szomorúnak. Sőt bújt oda a gazdájához és nyalogatta. A gazdi pedig még jobban ölelte. Nos ezután kezdtem jobban megfigyelni az ilyen "cicababa" kutyatulajdonosokat. Egyik kutyát sem látom szomorúnak. Mindegyik boldog és szereti a gazdiját. Véleményeket várok.
2010. ápr. 4. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
én nem nézem le, mert az állatok is aranyosak amikor fel vannak öltöztetve.
2010. ápr. 4. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:
én meg láttam olyat, hogy ősz hajú öreg nő, kék tincs a hajában, és a fehér kutyának is volt egy kék tincse :S
2010. ápr. 4. 08:22
 3/8 anonim válasza:
52%
Az én kutyámnak is van ruhája.Persze nem azért mert annyira majmolom ,bár szó mi szó nagyon szeretem hanem mert 2,5kg és hideg időben annyira fázik,hogy amikor leviszem sétálni a dolgát nem tudja elvégezni a remegéstől.Tehát vannak olyan fajta kutyák akiknem szükségük van némi ruhadarabra.Nem ítélem el azokat sem akik csak passzióból öltöztetik a kutyusukat.Ők így is kifejezik a feléjük irányuló szeretetüket.Még mindig jobb egy ilyet látni,mint egy kutyáját ráncigáló-verő "gazdit" látni.
2010. ápr. 4. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten megbámulom a felöltöztetett kutyusokat. Haláli volt a mi nap az egyik "őzgida" a kapucniján még fehér szőrmeprém is volt. Én nem szólom meg, mert vannak olyan kutyafajták, amelyek kifejezetten fázósak.
2010. ápr. 4. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

háth igen

vannak normális és aranyos és gusztustalan jelmezek

a normális [link] tud szaladgálni nem akarjaleszedni

az aranyos: kényelmesnek és kéne lenni !!! :)

ésa gusztustalan/kínzás : http://www.youtube.com/watch?v=5-vsXmDmRrw&feature=related szegény hogy érzi már magát benne :S

akik csakazért adják rá hogyjajjdedivatosakazokat ja

akik gondolkoznak is előtte azokat nem :)

2010. ápr. 4. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Én nem öltöztetném, csak egészsgügyi okokból. Pl. ha beteg és hideg van. De egyébként nem. Nekem nem kell olyan kis "nyeszlett" kutya, akit öltöztetgetni kell, mert jajj szegény megfázik. Egy kutyának legyen szőre, az megvédi és kész.

Egyébként imádom őket, de így gondolom.

18/L

2010. ápr. 4. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem, ha egyesek csak divatból öltöztetnek kutyákat. Vannak például kis testű kutyák (pincsi, yorki stb) akik télen fáznak. (Előző válaszolónak: nem azért mert nincs szőre, hanem mert kicsi, és rátapad a hó a hasára, meg ugye lent hidegebb van. Neked is jobban fázik a lábad... )

De amikor nyáron is be van vannak pólyálva mindenféle ruhákba, az már eléggé érdekes... Sőt, sokszor kis tűszoknyát adnak rá, meg mindenféle kényelmetlen ruhákat. A cipőkről ne is beszéljünk...

Nekem vizslám van egyébként. Gyakran megyünk erdőkbe, rétekre vadat cserkészni. :) Nagyon nagy a mozgásigénye, így szüksége van rá, meg hát imádja is. :) Télen sem hagyhatjuk ki, de mivel nagyon rövid szőre van, könnyen átfázik, így, ha nagyon hideg van, vagy nagy a hó, akkor szoktam rá adni vadászmellényt, ami jó meleg és vízálló. :)

És kösz, de az én kutyám nem nyeszlett...

Nyeszlett az ember is, mert fázik a hóban? :O

2010. ápr. 4. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Odabújt a gazdájához, mert a kutya feltétel nélkül szeret. (lásd menhelyi kutyák, akiket sokszor kínoznak, mégis szereti az új gazdáját) Ha egészségügyi okokból kell rá a ruha, akkor rendben, érthető. DE! Amikor kis cukika barbiebabának hiszik a kutyust, azt ki nem állhatom. Azért, hogy úgy nézzenek ki, mint ők? Vegyenek plüsst.
2010. ápr. 4. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!