Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Plútó a rajzfilmből milyen...

Plútó a rajzfilmből milyen kutyus lehet?

Figyelt kérdés
Mi vizslásak vagyunk, szerintünk az, de annak nincs fekete füle, és farka. Szerintetek?
2010. ápr. 4. 03:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És Goofy? Ő miért jár 2 lábon Plútó meg nem? Szerintem nem érdemes keresni a választ rá:) Nem hinném Disney úr egy konkrét fajtáról mintázta volna!!! Ahogy Miki egért sem lehet kategorizálni hogy milyen fajta! Hogy most mezei egér vagy házi vagy tudja a fene, annyi fajta van! És miért nem hord Donáld kacsa nadrágot?:D Mutogatós bácsi?:D

Persze lehet hogy sokaknak most úgy fog tűni hogy le akartam szólni a kérdezőt! Nem így van, aranyos kérdés, de én szerintem Disney bácsinál valami nem volt egészen rendjén! A szőke kék szemű herceg az egy dolog, az még ok(v.barátnőmnek a szőke kék szemű pasik voltak a zsánerei, később esett le hogy neki a Disney mesék a mindene), de az hogy hófehérkénél ecsetelje hogy milyen gyönyörű fehér bőre van... mondjuk én Déli férfi vagyok és kifejezetten vonzanak a nagyon fehér bőrű lányok de szerintem akkor is egy picit rasszista jellegű!!! Nagyon sok ilyen vád érte őket az utóbbi időben, ezért döntöttek úgy hogy a legutóbbi rajzfilmükön fekete bőrű lesz a főhős!

Elnézést a szóf.....rt!

24/F

2010. ápr. 4. 04:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdést már én is kérdeztem, de nem tudta senki : ))))
2010. ápr. 4. 05:37
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
szerintem pluto egy keverek :))
2010. ápr. 4. 07:13
 4/10 Akiteki ***** válasza:
Rajzolt.
2010. ápr. 4. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Hófehérkét nem Disney bácsi találta ki, mielőtt itt is jönnek a rasszistázással. A hófehérke egy régi európai tündérmese, melyet a Grimm testvérek gyűjtöttek össze és az ő segítségükkel maradt fenn. Még középkori időkből származik, amikor is Európában a fehér bőr volt a divat, a hölgyek és a férfiak is fehérrel festékkel festették arcukat, hogy minél fehérebbnek tűnjenek. Ez a fehérség volt divat szinte 1000 évig, csak az utóbbi időben kezdték el ezt a "napbarnított bőr a szép" dolgot.

Mi ebben a rasszizmus? Ez a történelmünk.

Mellesleg Plútó szerintem is valami keverék lehet. :)

Én akiről tudom, hogy Vizsla, az Clifford, és a goode familyből a kutya. :) Plútóról még nem hallottam, hogy az lenne.

2010. ápr. 4. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem keverék, hanem bloodhound. Ez egy kopófajta, de nem tudom, van-e magyar neve.
2010. ápr. 4. 21:42
 7/10 Akiteki ***** válasza:
Ja, a bloodhound egy jó nagy masszív erős kutya. Érdekesen állna meg Pluto piszkafa lábain. :)) A rajzoló kitalált egy kutyát és megrajzolta. Szerintem sosem állította, hogy törzskönyves kutyát rajzolt. :))
2010. ápr. 4. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
2010. ápr. 5. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:
De arra én tényleg kiváncsi lennék hogy Goofy milyen fajta!?:D
2010. ápr. 6. 03:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha bloodhound, akkor persze, hogy van magyar neve...

Véreb! :)

Mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy ő véreb lenne... Legfeljebb csak valami vizsla-véreb keverék. :)

Véreb: [link]

2010. jún. 6. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!