Milyen kutyát válasszak?
Igen, tudom, honnan kerülnek be ezek a kutyák, mert menhelyen dolgozom önkéntesként. Nem csak a levegőbe beszélek.
A szaporítós, jófogásos "fajtiszta" kutyákról már leírták a többiek, amit kellett.
Nézz utána, hogy mit jelent a tenyésztés, ki a tenyésztő, mitől lesz fajtatiszta egy kutya. Mielőtt terjeszted a baromságot...
De tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter...
Egy spániel jó választás lehet,de azért ha otthon vagytok legyen bent veletek,illetve éjszaka is.Ha meg van nőve a szőre akkor nem fog fázni kint,eléggé vastag a bundát tudnak növeszteni.
Mondjuk évente 2x-3x érdemes kozmetikába vinni,illetve fésülni.
Napi 1,5-2 órára vigyétek le sétálni. Hétvégente meg kirándulni is mehettek.
Kertet unalmában fogja szétszedni, ezért kell minden nap lefárasztani viszont egy kölyök az elején rombolni fog!!! Illetve egy kölyök 8 órát nem maradhat egyedül. Ezért érdemes lenne nyárra időzíteni a kutyavásárlást.
Egy idősebb menhelyi keveréket! El kell vinned naponta sétálni és foglalkoznod kell vele minden nap!
Menni fog?
Ha nem, nem kell kutya nektek.
Azért ajánlunk ilyet esetben menhelyi kutyát, mert a kérdezőnek fogalma sincs, milyet szeretne > ergo nincs egy fajta, amiért kimondottan odavan, nincs semmi extra célja a kutyával, csak családi kedvencnek szeretné. Erre pedig nem kell méregdrága fajtatiszta kutya, felesleges.
Viszolyogsz a menhelyi kutyáktól? Ezt nem értem. Ugyanolyan kutyák ők is, mint bármelyik. A legtöbb kedves, jófej, játékos. Igaz, keverékek. De szerintem ettől még nem érnek kevesebbet, mint egy fajtatiszta kutya, és családi kutyának tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!