Melyik lenne jobb táp (hideg sajtolású)? Markus Mühle vagy Lukullus? Maxitabi mi a véleményed?
Szia!
Megnéztem mindkettőt,valamiért nekem a MM szimpibb,mint a L-de ez csak benyomás... Az összetételük annyira nem más-nagyrészt rizs..- de talán az mm részletesebb összetételű, és a foszfor a l-ban magasnak tűnik számomra.
Próbáljátok ki a nektek szimpibbet-egyikkel sem nyúltok félre- de csak fokozatos átállással,ha eddig nem hidegen sajtoltat kapott!! (Aztán a kutya emésztése dönt úgyis)
Szia Maitabi!
Most még a Naturavetal-t kapja, az is hideg sajtolású, de most váltani szeretnék, mert elég sok a kaki és laza is. A gyártó ajánlotta, hogy keverjek a Naturavetál-hoz ezt a pelyhet [link] de ez dobna a havi költségen és már így is húzós a havi 22.000 Ft., hiszen nagytestű.
Mi a véleményed, érdemes lecserélni a Naturavetl-t (bárányos)a Markus Mühle-ra (Black angus).
Köszi!
Háát.. próbáld ki, minden lehet! Az is, hogy bejön, az is, hogy nem.. (most okosat mondtam..:)
A naturavetalt mióta eszi?
Én kipróbálnám egy hónapig a másik tápot-és akkor lesz összehasonlítási alapod.
Igen, ezt teszem.:)
Naturavetal-t fél évig, most már a Markus Mühle-t eszik kb. 1 hete. Kaki már nem laza ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!