Nem ivartalanított 1,5 éves szuka goldi mellé nem ivartalanított 7 hónapos szuka amstaff?
Amit az első idekapart, egy orbitális baromság (ennél csúnyábban írni nem enged a GyiK). Nekem 2 staffordom van, egy tündér mindkettő. Imádják az embereket, a kutyákat.
Semmivel sem másabb kutya, mint a többi!!!
Amire kitenyésztették, még a mai napig használják: dadakutyának! Okos, intelligens, könnyen tanuló, türelmes fajta!
A harcikutyázást meg be lehet fejezni! Aki erre használja, annak a kutyája lesz vadállat, nem a helyesen nevelt, fegyelmezett stafford! Minden kutya ártatlannak születik, de CSAK AZ EMBER a felelős azért, mivé teszi!
Nyugodtan fogadd be a staffit, az ostobáknak meg ne higgy! 2 ilyen kutyával élek együtt, a lehető legjobb választás volt!
Az ember hibájából lesz olyan, amilyen. Nincs olyan, hogy játékból öl, miért ölne? Kérdező, neked is annyi eszed van, amennyi látszik...
Engem labrador harapott meg kb. 2 éve. Azóta ott a helye a karomon. A kedvesnek beállított családi kutyulit le sem szarták, nem nevelték, erre tessék, harapás lett a vége. Mivel ismerősé a kutya, nem mentem orvoshoz, oltott kutya volt.
A harcikutya meg a pibbú lejárt lemez.
Olyan pedig, hogy szájzár, NINCS. Egyszerűen olyan erősen tartja a megragadott valamit, hogy nem engedi el, kész. Szájzár nem létezik. Nem robot ez, hogy van egy gomb rajta, amit bekapcsolok és bezárul az állkapcsa...
Istenem, valaki még mindig itt tart! Az én közelembe ne gyere, kedves első, mert nem a kutyáim bántanának, hanem én...
Ez egy nettó baromság, amit az első írt.
Nevelés, szocializáció (szakember segítségével, ha kell), kutyaiskola, ivartalanítás, és semmi baj nem lesz vele.
Kicsit keverve van a Pitbull meg az Amstaff ,mármint h melyiket mire tenyésztették meg használták.
Domináns fajták,szigorúan és következetessen kell őket nevelni. Megfelelöen szocializálni. És ha ez megvan nem lessz velünk gond.
Amúgy meg remek családkutyák is.
Nekem Pitbullom van,törzskönyves. Még a macskákat sem bántja. Lovakhoz kitudok menni vele és más kutyák közé is nyugod szível viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!